UTA s-a poticnit (iar) pe teren propriu: 2-2 cu CS Mioveni

UTA s-a poticnit (iar) pe teren propriu: 2-2 cu CS Mioveni

UTA Bătrâna Doamnă îşi găseşte greu cadenţa în Liga a II-a, nereuşind să treacă, sâmbătă, la Arad, de CS Mioveni, una dintre favoritele la promovarea în Liga I. Deşi a condus încă din debutul partidei, UTA a încheiat la egalitate partida cu Mioveniul, scor 2-2.

Scorul a fost deschis în minutul 1, când Strătilă a pătruns pe dreapta, a centrat în careu, balonul a trecut de Szekely şi a ajuns la Vlad, care de la şase metri lateral stânga a şutat la colţul lung învingându-l pe portarul oaspeţilor. Aceştia din urmă aveau să egaleze în minutul 26, când Ayza a reluat cu capul pe spate, de la 14 metri, o centrare venită de la Torişte.

UTA a trecut din nou în avantaj în minutul 51, când acelaşi Strătilă a centrat iar Curtuiuş a reluat cu capul la colţul scurt.

Bucuria arădenilor a fost curmată în minutul 82, când la o lovitură liberă a oaspeţilor portarul arădean Anca a scăpat mingea din mâini iar Năstăsie a pasat pentru Calvin care a restabilit egalitatea.

Proaspăt reveniţi în Liga a II-a, arădenii rămân deocamdată doar cu bucuria victoriei din etapa trecută, de la Cluj Napoca. În prima etapă, în partida disputată cu Gaz Metan Mediaş la Arad, UTA a fost învinsă cu 2-1.

  1. nici o problema. batem la Pancota si cu punctele de la Arad pe care le vom lua tot cu Pancota vom scapa de la retrogradare. e sarcina de partid ce dracu! cat despre promovare sa fim seriosi. nici stadion nu avem!

    Raspunde
  2. Am ajuns s-o vad pe UTA in Aradul ala nou al meu (pardon, Aradul nou) jucind meciuri oficiale de liga 2 pe fostul teren”Motorul”. Asa rau a ajuns fotbalul in Arad? Jalnic, jalnic.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.