Utilizatorii INSTAGRAM sunt FURIOȘI și nu se mai simt în SIGURANȚĂ din cauza unei schimbări aduse aplicației

Utilizatorii INSTAGRAM sunt FURIOȘI și nu se mai simt în SIGURANȚĂ din cauza unei schimbări aduse aplicației

După ce milioane de utilizatori ai Facebook s-au plâns din cauza schimbărilor aduse aplicației, prin care rețeaua de socializare poate afla tot mai multe informații personale, acum a venit rândul aplicației Instagram.

Cei care au cont pe Instagram se bucurau până acum de o intimitate mult mai mare. Această platformă era utilizată pentru fotografii și filmulețe, iar acum lucrurile încep să se schimbe.

Cei de la Instagram au introdus o opțiune asemănătoare cu cea de pe Facebook, prin care poți vedea când au fost activi alți utilizatori, iar reacțiile nu au intârziat să apară.

Mai mulți utilizatori au spus că din păcate Instagram începe să semene tot mai mult cu Facebook, iar acesta nu este un lucru bun și că le violează intimitatea. Numeroase femei s-au plâns că primesc multe mesaje de la tot felul de bărbați pe „Direct”, iar că acum nu le vor mai putea ignora fără probleme deoarece ei vor știi că ele au fost active, le-au citit și nu au răspuns intenționat.

Din fericire, înainte de a lua decizia dezinstalării aplicației, este bine de știut că opțiunea respectivă se poate dezactiva foarte simplu, din setări.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.