Va fi ÎNTUNERIC în AMIAZA MARE! 20 martie, o altă zi în care se anunţă SFÂRŞITUL LUMII!

O nouă spaimă bântuie lumea, de această dată legată de data de 20 martie 2015, născând numeroase discuţii în spaţiul virtual.

Eclipsa parţială de soare care va avea loc atunci, când lumina din timpul zilei se va diminua considerabil, a dat frâu liber discuţiilor despre sfârşitul lumii. Cum până în 2020 nu se va mai petrece un astfel de fenomen, cei mai mulţi dintre cei panicaţi consideră că data de 20 martie 2015 este începutul sfârşitului lumii. Nimeni nu poate spune însă cu exactitate ce se va petrece atunci: presupunerile merg de la Apocalipsă şi până la sosirea unei civilizaţii extraterestre pe Terra, dar sunt voci care spun că momentul va reprezenta cea de a doua venire a lui Iisus pe Pământ.

Potrivit astronomilor, 20 martie nu va aduce decât o eclipsă parţială de soare, care va avea loc între orele 10,48 şi 13,04 şi va fi vizibilă inclusiv din România.

Eclipsa de Soare va fi totală doar la Polul Nord, în restul zonelor lumina soarelui fiind redusă la jumătate.

  1. Pentru numele lui Dumnezeu da mai incetati cu apocalipsele voastre.

    Raspunde
  2. nu putem contesta Apocalipsa pt. ac. generatie . Aceasta este data ( perioada ) in care Domnul va reveni . Ceea ce insa trebuie contestat sant interpretarile gresite si speculatiile unora , atat cu privire la ziua Domnului cat si la anumite evenimente . Petrica a facut un anunt fals si oamenii nu l-au mai ajutat când intr-adevar lupii venisera la oi . Trebuie avut grija cu anunturile spirituale si profetice . Identificam in teren corespondente profetice mai intai si apoi putem vb. de implinire . De fapt noi nu asteptam sfarsitul lumii ci pe Domnul pt. a ne rascumpara si partea materiala si naturala a noastra ( trupul si mediul ) .Doamne ajuta-ne sa veghem !

    Raspunde
  3. Hai lăsaţi ….o zi de mulncă obişnuită, nu sunteţi suficient de ocupaţi ca să vă gîndiţi la acesta…Domnul vine pentru fiecare împarte, în fiecare zi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.