Valentine’s Day. UNDE sărbătorim Ziua Îndrăgostiţilor: Cu ce încearcă restaurantele ARĂDENE să-și atragă CLIENȚII  

Valentine’s Day. UNDE sărbătorim Ziua Îndrăgostiţilor: Cu ce încearcă restaurantele ARĂDENE să-și atragă CLIENȚII  

Valentine’s Day este Ziua îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbătorește în 14 februarie, fiind una dintre zilele cele mai așteptate de toate cuplurile din lume pentru a-și demonstra dragostea.

În România, sărbătoarea tradițională destinată acestui scop este Dragobetele, celebrată în data de 24 februarie. Denumirea de „Dragobete” vine de la un personaj din folclorul românesc care se presupune a fi fiul Babei Dochia, iar etimologic, o parte din numele de Dragobete, poate fi găsit și în cuvântul românesc dragoste.

Cu toate acestea, România a început să sărbătorească și Valentine’s Day, acest lucru aducând un val de critici din partea multora.

Pentru că tot e la modă, am căutat, pentru dumneavoastră, oferte interesante și meniuri îmbietoare propuse de restaurantele arădene.

  • Art Cafe & Food Concept oferă, pe lângă meniul propriu-zis, o degustare de vinuri, dar și muzica live, de o calitate incontestabilă, a celor de la Cvratetul Arădean:

16684354_1480306185327336_3067431639975367893_n

  • Continental Forum Arad oferă o reducere de 25% la cazare oaspeților care participă la cina de Valentine’s Day:

continental

  • Dacă dorești să sărbătorești într-un ambrient tradițional cu design rustic, restaurantul Ratio Beach de pe faleza râului Mureș poate fi alegerea perfectă:

ratio

  • Restaurantul Picasso propune, într-un cadru romantic, un meniu de pește și unul special de carne:

meniu picasso

Sursa: Facebook

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.