A văzut pe telefonul iubitului un MESAJ de la o FEMEIE. A luat-o la rost, iar ce a urmat e DE TOT RÂSUL

A văzut pe telefonul iubitului un MESAJ de la o FEMEIE. A luat-o la rost, iar ce a urmat e DE TOT RÂSUL

Gelozia i-a dus pe mulți în pragul nebuniei, sau i-a determinat să facă tot felul de gesturi necugetate. Această fată a văzut roșu în fața ochilor când a citit un mesaj primit de la o străină pe telefonul iubitului ei. Răspunsul pe care l-a primit este însă, de milioane!

Tânăra, foarte geloasă și posesivă, s-a apucat să-i caute prin telefon iubitului în timp ce acesta era la duș. Ea a văzut un mesaj de la o altă femeie care i-a scris: „Bună! Cum a fost zborul?”. Aceasta a luat foc de nervi și i-a răspuns în locul bărbatului: „Sunt prietena lui. Cine ești și de ce îi trimiți mesaje?”. Apoi a regretat amarnic că a făcut asta.

„Ok, în primul rând nu te autoproclama prietena lui doar pentru a te simți mai specială decât celelalte fete. Cu toții știm că nu sunteți oficial împreună așa că nu te mai flata singură. În al doilea rând, eu sunt fata care poate să o transforme pe orice fată din iubită în fostă iubită foarte rapid. Așadar, cum a fost zborul fratelui meu? C…o”, i-a răspuns furioasă sora lui.

Conversația dintre cele două a devenit virală pe internet.

sms

Sursa: reddit.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.