Veste bună pentru arădeni: Ştrandul „Neptun” se pregăteşte să revină la VIAŢA DE NOAPTE!

Veste bună pentru arădeni: Ştrandul „Neptun” se pregăteşte să revină la VIAŢA DE NOAPTE!

Primarul Gheorghe Falcă a anunţat, într-o conferinţă de presă, că ştrandul „Neptun” nu va mai fi împărţit pe zone. Cu alte cuvinte, se va reveni la modul de organizare din trecut, când la ştrand se plătea un singur bilet, nu cum este acum, pe zone.

Edilul a spus că zona comercială a ştrandului începe să se revitalizeze şi că există premisele reluării celebrei vieţi de noapte la ştrand, în urma unei investiţii într-un club privat.

De asemenea, Falcă a anunţat intenţia de construire a unui bazin de înot în apropierea zonei comerciale. Primarul nu a făcut public tariful care va fi perceput la intrare, dar a dat de înţeles că va fi cât este acum plata pentru acces la bazinele mari.

  1. Cu alte cuvinte Gogu Maxilar recunoaste ca a gresit atunci cand a zonat strandul si l-a omorat. A mai castigat odata alegerile castigand bunavointa investitorilor de pe strand. Acum cand e la greu incearca din nou, dar s-ar putea sa nu se stie.

    Raspunde
  2. Sigur sigur cu 13 lei noul tarif de intrare ne asteptam numa la bineee. Nu mai zic de alte tarife noi si suplimentare. Mai unpic si nu va mai deschide nimeni nimic pe ce a fost odata Strandul neptun.

    Raspunde
  3. vrajeală pt.ca se apropie alegerile.

    Raspunde
  4. Adevarul e ca decat sa fac baie in aceeasi apa cu toti jegosii care se pisa in apa si cu toti puradeii cu sare la pula,mai bine platesc mai mult.
    Cand mergem in Ungaria si da 100 lei pe drum + 50 lei intrarea,nu ne plangem dar cand e vorba de Arad si destrandul nostru,mai bine n taiem o mana decat sa dam 13 lei.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.