Veste de NECONCEPUT pentru fanii AC/DC: Un membru A PĂRĂSIT trupa!

Veste de NECONCEPUT pentru fanii AC/DC: Un membru A PĂRĂSIT trupa!

Trupa AC/DC a confirmat că Malcolm Young a părăsit trupa, urmând să fie înlocuit de nepotul său, Stevie Young.

Conform unui mesaj postat pe site-ul trupei australiene, AC/DC va merge mai departe fără Malcolm Young, acesta retrăgându-se din cauza bolii de care suferă. Albumul anunţat pentru sfârşitul anului, „Rock or Bust”, va fi lansat la 1 decembrie în Europa și o zi mai târziu în SUA.

Formația AC/DC a anunțat în luna aprilie retragerea lui Malcolm Young (61 de ani), din motive medicale. Viitorul trupei a fost pus, atunci, sub semnul întrebării, liderul AC/DC, Brian Johnson, anunţând că în niciun caz formaţia nu a ajuns la capăt de drum.

„Din păcate, din cauza bolii lui Malcolm, acesta nu se va mai întoarce în trupă. AC/DC va susţine un turneu mondial pentru promovarea ‘Rock or Bust’ în 2015. Ştevie Young, nepotul membrilor fondatori Angus şi Malcolm Young, cânta la chitara ritmică pe ‘Rock or Bust’ şi va acompania trupă în turneu”, se menţionează pe site-ul trupei.

Se pare că Malcolm nu mai poate cânta şi nici nu se pune problema de a merge alături de colegii săi în turneu.

„Din nefericire situația lui nu s-a îmbunătățit și nu va reveni în formația care va începe anul viitor un nou turneu mondial”, conform unui comunicat al casei de discuri Columbia Records.

Malcolm Young, în vârstă de 61 de ani, a emigrat din Scoţia în Australia la vârsta de 10 ani, împreună cu familia. A pus bazele trupei împreună cu fratele său, Angus, în 1973.

Trupa a supravieţuit morţii solistului Bon Scott, în 1980, în Londra. Acesta a fost înlocuit cu Johnson, care a rămas vocalist de atunci.

AC/DC a vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume.

Foto: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.