Veste de ULTIMĂ ORĂ pentru ȘOFERI: Ce SE SCHIMBĂ la emiterea ROVINIETELOR

Veste de ULTIMĂ ORĂ pentru ȘOFERI: Ce SE SCHIMBĂ la emiterea ROVINIETELOR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a făcut un anunț în atenția utilizatorilor reţelei de drumuri naţionale din România.

Astfel, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează clienţii Telekom, Vodafone şi Orange că împreună cu operatorii de telefonie mobilă a implementat modalităţile tehnice de interconectare pentru achitarea rovinietelor pentru noile categorii de vehicule.

„Noile tarife au intrat în vigoare de la începutul lunii martie 2017, odată cu aplicarea prevederilor Legii nr. 221/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România”, se precizează într-un comunicat al CNAIR.

Utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România, deţinători de cartele SIM ai operatorilor de telefonie specificaţi, pot achita rovinieta prin SMS pentru toate categoriile de vehicule prevăzute în Anexa nr. 1 la Ordonanţa Guvernului nr. 15/2002, cu modificările şi completările ulterioare.

Iată comunicatul de presă al CNAIR:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.