Veste IMPORTANTĂ pentru ȘOFERI. Se schimbă legea

Veste IMPORTANTĂ pentru ȘOFERI. Se schimbă legea

Luna mai aduce schimbări majore la permisele auto pentru români.

Conform Vocea.biz, șoferii cu vârsta de peste 70 de ani ar putea fi obligați să-și facă anual un control medical pentru a primi dreptul de a mai conduce o mașină pe drumurile publice, iar permisul lor ar putea avea o valabilitate de doar un an, cu posibilitatea de a prelungi perioada.

Sursa: Vocea.biz

  1. Iată încă o vacă bună de muls! În buzunarele altora se vor duce sume importante, în detrimentul vârstnicilor,pensionari de obicei.Un certificat medical pentru carnet de conducere costă cam 270 lei la o clinică privată.Plus pusul pe drumuri și alte taxe.
    Domnilor parlamentari,guvernanți, mai reflectați.

    Raspunde
    • Domnule Stelian, lasand problema de bani care intervine la mijloc, (desi asta nu ar fi o problema pentru toti) eu va intreb atunci de ce nu tineti cont de faptul ca acesti oameni poate chiar nu mai sunt capabili sa fie atat de vigilenti in trafic si ca pot fi un pericol pentru altii si pentru ei insisi. Consider ca acest aspect este mai important decat problema banilor.

      Raspunde
    • O fisa medicala costa aproximativ 60 ron si măsura ar fi binevenita ptr ca 90%din cei peste 70 ani sunt bombe cu ceas la volan

      Raspunde
  2. Pare că și la asta se pricep toți. Statisticele sunt cele care pot ajuta la o astfel de decizie.
    În afara lor eu cred că bombele cu ceas sunt acei bezmetici care pun mâna pe mașini fără a avea minim-ul de ezperiență și fac vitejii pe șosele. Între cei de 70 ani și aiuriții care sunt zmei tineri eu aleg experiența și mai ales prudența primilor. Problema se pune de altfel pentru toți cei inapți din punct de vedere medical, nu doar pentru o limită de vârstă.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.