VESTE TRISTĂ: Tânărul pentru care NewsAr a făcut un apel umanitar a decedat. Era fotbalist și a lăsat în urmă o soție și o fetiță de 5 ani

VESTE TRISTĂ: Tânărul pentru care NewsAr a făcut un apel umanitar a decedat. Era fotbalist și a lăsat în urmă o soție și o fetiță de 5 ani

Damian Soltezs, tânărul pentru care NewsAr.ro a făcut, zilele trecute, un apel umanitar în vederea donării de sânge, a decedat. Acesta era internat în spital la Timișoara, diagnosticat cu leucemie.

Damian era fotbalist și avea de 31 de ani. „Suntem șocați. În urmă cu 7 zile știam că-și face ceva analize, dar nu ne gândeam niciodată că starea sa de sănătate e atât de gravă. Miercuri, am mai vorbit cu el, părea ceva mai optimist, dar apoi a căzut la pat și, din păcate, azi a plecat dintre noi. O să facem tot posibilul să-i ajutăm cum putem familia, fetița, soția… Trăim un coșmar din care, parcă, nu ne mai trezim”, a declarat Lucian Ciba, antrenor și jucător la Voința Macea, ultima echipă a lui Damian Șoltezs, citat de sportarad.ro.

Zilele trecute, Gianina Soltesz, soția acestuia, făcuse un apel disperat pe o rețea de socializare, solicitând ajutorul semenilor care puteau să doneze sânge A2. Damian a lăsat în urmă o familie îndurerată și, ceea ce e mai tragic, o fetiță de cinci anișori care va crește doar cu amintirea tatălui.

  1. Doamne Păzește,dar ce boala a avut?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.