Veste URIAȘĂ pentru români: Salariile de până la 4000 de lei SE DUBLEAZĂ! Și PENSIILE CRESC, de la 1 iulie

Veste URIAȘĂ pentru români: Salariile de până la 4000 de lei SE DUBLEAZĂ! Și PENSIILE CRESC, de la 1 iulie

Salariile de până la 4000 de lei se vor dubla iar cele care depășesc acest nivel vor fi majorate cu 45 la sută, potrivit legii salarizării unitare.

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, nu a avansat un termen clar în ceea ce privește trimiterea la Parlament a legii salarizării unitare, deoarece trebuie să aibă loc o serie de discuţii cu sindicaliştii. „Nu pot să vă dau o dată concretă, pentru că trebuie să avem mai întâi discuţii cu sindicatele, dar, cel mai clar, este termenul pe care îl avem şi în programul de guvernare, că va trebui să fie adoptată până la data de 1 iulie anul acesta”, a spus Olguța Vasilescu.

Întrebată cu cât vor crește veniturile potrivit noii legi a salarizării, ministrul a spus: „Până la pragul de 4.000 lei salariile se dublează, după 4.000 lei este o creştere cu 45% a salariilor, iar după pragul de 7.000 lei sunt creşteri, dar nu foarte mari”.

Referitor la pensii, Olguța Vasilescu a declarat că „următoarea majorare este de la 1 iulie pentru absolut toţi pensionarii din România, când creşte punctul de pensie la 1.000 lei”.

Surse: RomâniaTV, Realitatea.net, HotNews.ro

  1. foarte frumos … foarte frumos

    Raspunde
  2. Sunteti nebuni ? De unde mah idiotilor ?
    Sa ajunga euro 10 lei ?

    Raspunde
  3. Sa mai iesiti in strada idiotilor! Care guvern ne-a mai marit salariile si pensiile? Toti au taiat…..!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.