TRATAMENT REVOLUȚIONAR! A fost inventat VACCINUL care DISTRUGE tumorile chiar și în stadiu avansat

TRATAMENT REVOLUȚIONAR! A fost inventat VACCINUL care DISTRUGE tumorile chiar și în stadiu avansat

Oamenii de știință au făcut progrese incredibile în domeniul tratamentelor pentru cancer. Un grup de experți a reușit să realizeze un vaccin revoluționar, care ar putea salva milioane de vieți.

Medicul oncolog Ronald Levy de la Unversitatea Stanford din SUA face parte din echipa care a descoperit un vaccin mai atipic, în sensul că se administrează după ce o persoană este diagnosticată cu boala nemiloasă, și nu înainte, care distruge complet tumorile.

Au fost efectuate studii pe 90 de șoareci, iar rezultatele au fost uluitoare. Vaccinul a fost injectat direct în tumoare, declanșând o reacție din partea sistemului imunitar care apoi a distrus tot cancerul din corp. Acesta a funcționat inclusiv în cazul metastazelor. Cel mai mare avantaj al acestui vaccin este faptul că nu slăbește organismul și nu îl atacă agresiv perecum chimioterapia.

Levy dorește să încerce noul tratament și pe oameni, iar dacă va avea același succes, persoane din toată lumea ar putea beneficia de acest vaccin revoluționar.

Sursa: NewsWeek

Foto: arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.