VEȘTI BUNE pentru arădeni! Ce intenționează aleșii locali cu privire la BILETELE și ABONAMENTELE de tramvai și autobuz

VEȘTI BUNE pentru arădeni! Ce intenționează aleșii locali cu privire la BILETELE și ABONAMENTELE de tramvai și autobuz

Consilierul local Ilie Cheșa susține că PSD Arad face politica cetăţeanului, iar administraţia publică locală are obligația de a funcţiona în favoarea arădenilor.

Tocmai de aceea, spune el, după cum anunţa în urmă cu o săptămână, grupul de consilieri locali PSD-ALDE a depus un proiect de hotărâre prin care solicită acordarea gratuităţii totale pentru elevi pe toate mijloacele de transport în comun din Arad.

„Argumente pentru o asemenea iniţiativă sunt suficiente şi toate ţin de dorinţa noastră de a susţine învăţământul preuniversitar, de a combate abandonul şcolar şi a da o mână reală de ajutor multor familii, lipsite de mijloace financiare. Sunt convins că vom găsi înţelegere, luciditate şi echilibru din partea tuturor partidelor politice reprezentate în CLM, pentru că, până la urmă nu este o chestiune care necesită politizare, ci una eminamente civică şi socială. Nu încape îndoială că excedentul bugetar uriaş al Aradului este capabil să constituie sursa de finanţare şi sprijin pentru acest proiect, esenţial pentru comunitatea arădeană”, afirmă consilierul local PSD Ilie Cheşa.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.