Vestimentațiile create de arădenii Mariana Morar și Paul Micșa au făcut senzație la Feeric Fashion Week de la Sibiu

Vestimentațiile create de arădenii Mariana Morar și Paul Micșa au făcut senzație la Feeric Fashion Week de la Sibiu

Colecţia „(R)evolution”, semnată de NousMode, a fost prezentată săptămâna aceasta în cadrul „Feeric Fashion Week“, care a avut loc la Grădina Zoologică din Sibiu, unde modelele au putut fi admirate din hidrobiciclete.

Colecţia „(R)evolution” a combinat mătasea, catifeaua şi tulle-ul. Modelele feminine şi masculine au pozat din bărci ancorate în mijlocul lacului, astfel că spectatorii interesaţi să le descopere au pedalat pe hidrobiciclete până în apropierea lor. La finalul prezentării de modă, manechinii au vâslit până a ajunge la ponton, pentru defilarea de final.

„A fost o prezentare extraordinară. A fost puţin greu să şi vâslesc, să şi pozez, să am şi grijă, totodată, de partenera mea, dar, până la urmă, asta înseamnă să fii un model profesionist”, spune Petru Aurelian, unul dintre modelele masculine.

„NousMode aduce în faţa dumneavoastră o colecţie care trece dincolo de limite şi ajunge la suflete. Am trecut de la utilizarea clasică a materialelor la una avangardistă, creând o colecţie omogenă pentru toate gusturile, o colecţie mixtă pentru femei şi bărbaţi. În ceea ce priveşte locaţia unde ne-am prezentat colecţia, este superbă şi redă exact personalitatea noastră îndrăzneaţă. Este o colecţie care trece prin toate anotimpurile şi – iată – ne aflăm chiar în natură. Am vrut să aducem culoare în tot ce înseamnă ţinute bărbăteşti şi de damă, să arătăm că pielea nu e doar un material dur, ci poate fi combinat cu diverse texturi”, au spus Mariana Morar şi Paul Micşa, oamenii din spatele brandului NousMode.

Vezi GALERIA FOTO de la Feeric Fashion Week pe Facebook:

FFW 2017 – Nous mode fashion show, boats show on Sibiu Zoo Garden`s lake#FeericFashionWeek #FeelFeeric #MysteriumWine…

Posted by Feeric on Tuesday, July 18, 2017

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.