Vezi ce se întâmplă cu MÂNCAREA TA, când faci reclamație la RESTAURANT și o trimiți înapoi. Nu vei mai face asta NICIODATĂ

Vezi ce se întâmplă cu MÂNCAREA TA, când faci reclamație la RESTAURANT și o trimiți înapoi. Nu vei mai face asta NICIODATĂ

Sunt foarte întâlnire cazurile în care un client, nemulțumit de mâncarea servită la restaurant, face reclamație și o trimite inapoi. Ce se întâmplă după, e de nedescris.

Chelneri și bucătari care lucrează în restaurante de tip fast-food din toată lumea, au dezvăluit pentru un sondaj, sub anonimat, cum se răzbună pe clienții pretențioși.

Un tânăr a declarat că nu este deloc o idee bună să faci scandal unui adolescent de 17-18 ani, angajat la un fast food, din cauză că nu ești mulțumit de mâncare.

Metodele de răzbunare sunt care mai de care mai inventive și scârboase. De la picioare de păianjeni puse în buger până la fire de păr din diverse părți ale corpului adăugate în sandwich-uri.

Unii au recunoscut că dacă li s-a făcut reclamație, în porția nouă de mâncare au adăugat și niște secreții nazale după ce au strănutat în chiflă, iar apoi s-au șters cu ea la nas.

Chiar dacă toate aceste mici răzbunări sună groaznic, se poate și mai rău. Un ospătar a povestit cum a curățat baia după ce un client și-a făcut nevoile pe jos, cu lingura folosită pentru sosuri.

Așadar, dacă avem nemulțumiri, poate este mai bine să le ținem pentru noi, iar a doua oară să alegem un alt restaurant. Astfel nu riscăm să avem diverse „surprize” în farfurie.

Sursa: thesun.co.uk

 

 

 

  1. Sunt doar simple invinuiri, Nu se face asaceva, doar daca ai de-aface cu cretinoizei !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.