Vicepreşedintele Curţii de Arbitraj a PNL, despre DEMISIA lui Florin Matei: „Nu mă așteptam la o continuare în public a acestui demers”

Vicepreşedintele Curţii de Arbitraj a PNL, despre DEMISIA lui Florin Matei: „Nu mă așteptam la o continuare în public a acestui demers”

Isabela Rabotka, vicepreședinte al Curţii de Arbitraj a PNL, a reacţionat, prin intermediul unui comunicat de presă, la demisia din partid (demers făcut public) a lui Florin Matei, unul dintre cei mai vechi membri ai organizaţiei arădene.

„Ca vicepreședinte a Curții de Arbitraj PNL pot spune că domnul Florin Matei a părăsit partidul acum câteva zile, nefiind prima oară când recurge la acest gest. Însă nu mă așteptam la o continuare în public a acestui demers, deoarece acest lucru se poziționează în totală antiteză cu principiile și statutul partidului”, a declarat Isabela Rabotka.

„Astfel, PNL atât la nivel local cât și național a suportat de multe ori demisiile unor lideri ai săi însă acestea au reușit doar să întărească partidul, deoarece principiile liberale sunt independente de imaginea unei persoane fie și ele publice, deoarece PNL promovează principii și valori precum democrație, stat de drept, separația puterilor, drepturi și libertăți individuale, proprietate privată, retragerea statului din economie, liberă inițiativă, competiție, dialog și toleranță, pluralism și diversitate, egalitate de șanse și meritocrație”, precizează Isabela Rabotka.

În final, aceasta afirmă: „Reamintesc membrilor ACL că prioritatea noastră numarul unu este ca presedintele PNL Klaus Johannis să devină Președintele României și rog în acest sens, să punem deoparte, orgoliile, neplăcerile personale și alte sentimente ce ne pot deturna de la scopul nostru și să continuăm pe drumul ce l-am început cu o conduită cinstită. Klaus Johannis are nevoie de fiecare membru și de fiecare om care se regăsește în principiile ACL și în ceea ce înseamnă Klaus Johannis pentru România”.

  1. hop si musca-n lapte

    Raspunde
  2. S-A TREZIT SI PENALA ASTA SA COMENTEZE . MAI BINE SI-AR PLATI RESTANTELE LA BLOC….CA SA SE POATA SPALA.

    Raspunde
  3. Daca tampita asta si ma-sa au functii in pnl, s-a dus dracului si partidul asta

    Raspunde
    • romanu` Hegedus 17 august, 2014, 7:37 pm

      nu ti-ai gasit alt nick , sau iti place asa de mult al meu incat il uzurpi? Orlando ada ip-ul lu cioackeru asta sa dam dupa el cu pakete 🙂

      Raspunde
  4. La cata muie a luat asta de la Galis ma mir ca mai apare pe strada. Huoo javra.

    Raspunde
  5. Iza iar ai fumat etnobotanice.

    Raspunde
  6. Nu ti-e rusine fa , stai dreakului in mocirla submediocritatii tale politice , nu mai te da lebada ca nu esti decat o biata lisita naparlita in ale politicii .

    Raspunde
  7. Fa toanto nu ai habar cu ce se ocupa curtea de arbitraj. Te bagi in seama sa creada lumea ca n-ai crapat, jigodia dracului.

    Raspunde
  8. Bai sa fie, a iesit si panarama asta…. Apropo cum e de mana cu pedelistii pe care pana acum ii injurai?

    Raspunde
  9. ce aveti cu fata nebunilor ……………. is acri strugurii sau ce aveti ? …………… numa bine la toata lumea

    Raspunde
  10. Nu vad care e problema. Fata are atitudine. Spre deosebire de altii care vorbesc pe la colturi sau mai grav folosesc cuvinte urate pe siteuri sub protectia anonimatului. Rusine!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.