Viceprimarul Bibarţ nu este de acord cu proiectul PSD privind acordarea drepturilor salariale la CET

Viceprimarul Bibarţ nu este de acord cu proiectul PSD privind acordarea drepturilor salariale la CET

Viceprimarul Călin Bibarţ a reacţionat ca urmare a solicitării consilierilor municipali ai PSD și ALDE de convocare a CLM pentru a supune la vot două proiecte de hotărâri privind CET.

„Ceea ce vor reprezentanții PSD este populist și ilegal! Consiliul Local nu are cum să decidă când și cum se face plata salariilor într-o societate comercială. De altfel, este și fără obiect, întrucât CET a informat municipalitatea prin adresa nr.5351/14.11.2016 că salariile angajaților sunt achitate la zi. În privința înființării comisiei de analiză și verificare la CET cu membri CLM, oameni politici, acest proiect al PSD este o glumă proastă, se știe foarte bine că din data de 2 noiembrie am constituit deja o comisie formată din specialiști, care vor prezenta raportul plenului CLM”, a spus viceprimarul Călin Bibarţ.

Acesta este de părere că „politicienii PSD din Consiliul Local din păcate vor să facă doar politică, nu și administrație”.

„Dacă doreau într-adevăr să facă administrație ar fi votat acum o săptămână preluarea punctelor termice în patrimoniul orașului și nu ar fi pus Aradul în risc de a pierde 9,4 milioane CHF fonduri nerambursabile destinate tocmai modernizării sistemului de termoficare“, a mai spus Bibarţ.

facsimil-cet

  1. Cel mai platit panel de sondaj din Romania
    Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2€ pentru un sondaj
    Bonus la inregistrare 1,50 Euro
    Incepe si tu sa castigi bani online
    Inscrie-te aici, e gratuit si usor! http://bit.ly/2f21VUh

    Raspunde
  2. Nu e de-acord falca nu Bibi … El doar asculta si executa ce spune vizionarul .. Sa fim serioși doar n-o avea si asta viziuni .. Poate prin pădurile patriei .. Penibil penibil penibil

    Raspunde
  3. SI FATA O ARE DE PĂDURAR ?

    Raspunde
  4. Excrocii astia de la PDL (acum PNL) nu se lasa pana n-o sa-i alunge lumea din oras cu pietre!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.