Viceprimarul Ţiţirigă despre dosarul prostituatelor minore din Timişoara: „Nu am nici o legătură cu acest scandal”

Viceprimarul Ţiţirigă despre dosarul prostituatelor minore din Timişoara: „Nu am nici o legătură cu acest scandal”

Cătălin Ţiţirigă, viceprimarul liberal al Aradului, a reacţionat după ce în presă au apărut stenogramele unei convorbiri telefonice derulate între el şi un important membru al lumii interlope din Timişoara.

„Am fost șocat și revoltat să aflu că numele meu este târât în scandalul penal «prostituate de lux». Nu am nici o legătură cu acest scandal, am comunicat deja asta jurnaliștilor care m-au contactat. Întrucât informația falsă continuă să fie promovată în spațiul public, sunt nevoit să revin cu precizarea că nu am absolut nici o legătură cu activitățile din acest caz și subliniez că niciodată nimeni nu mi-a solicitat să dau explicații în această speță! Nu am o problemă cu faptul că a fost înregistrat telefonul unei persoane cu care am avut la un moment dat o discuție oarecare. Consider însă incalificabil modul în care o parte a mediei a folosit intenționat fraze scoase din contextul convorbirii pentru a târî numele meu într-un scandal urât, cu care, repet, nu am și nu am avut nimic de-a face”, a declarat Ţiţirigă.

De remarcat, că de câteva zile în mass-media au apărut stenogramele unei discuţii purtate de viceprimar şi Paul Mânzu, care potrivit anchetatorilor a fost capul reţelei de prostituate (unele minore!) care au ajuns în paturile unor politicieni, avocaţi şi chiar magistraţi.

  1. hai mah…. asta nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase………

    Raspunde
  2. nu trebuie sa dai explicatii in timpul unei anchete decat atunci cand decid procurorii. mai ai rabdare putin:)

    Raspunde
  3. Lasane D-le Titiriga!!!NU o sa te votam…

    Raspunde
  4. Asta sa i povesteasca la nevasta-sa ca poate aia are sa il creada! La cat e de fustangiu nu stiu de ce se mai disculpa! Ce e asa deplasat sa mergi la curve in Timisoara?

    Raspunde
  5. Chiar asa daca d-na Titiriga nu-l ceartă de ce sa-l judecam noi ca a fost la curve?

    Raspunde
  6. Domnul vice are mult stres cu sefu si musai sa se duca la Timisoara sa se relaxeze. Sa speram ca bine relaxat va va administra mai bine treburile Aradului.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.