Victorie clară a lui Iohannis la Arad. Peste 67% în favoarea candidatului ACL (UPDATE)

Victorie clară a lui Iohannis la Arad. Peste 67% în favoarea candidatului ACL (UPDATE)

Arădenii au votat în proporţie covârşitoare în favoarea lui Klaus Iohannis.

Potrivit ACL, după introducerea în urne a rezultatelor înregistrate în 150 de secţii de votare, în judeţul Arad Klaus Iohannis a obţinut 67% iar Victor Ponta 33%.

În municipiul Arad, scorul a fost de 67,53% la 32,47% în favoarea lui Klaus Iohannis.

UPDATE/ Iohannis – 66,56%, Ponta – 33,4% 
După introducerea rezultatelor obţinute în 250 de secţii de votare, candidatul Klaus Iohannis a obţinut în judeţul Arad 66,56% iar Victor Ponta 33,4%.

  1. Ponta a crescut de la 40,33 in primul tur la 45,33% in turul II, adica cu 5%. Este foarte trist pentru Ponta. Toate smecheriile cu Tariceanu cu PC cu USL cu asa zisa lupta anti-Basescu, luarea la guvernare a UDMR, pomenile electorale au fost date peste cap de aroganta tipic comunista a PSD care si-a permis absolut nedemocratic sa limiteze accesul la vot al celor din diaspora.
    de fapt Iohanis a castigat datorita extraordinarei echipe de campanie PSD-iste. Daca PSD suplimenta numarul sectiilor de votare nu se crea acea emulatie populara care a reusit sa scoata la vot foarte multi indecisi.
    Poporul roman a demonstrat ca are resursele necesare sa reactioneze in cazurile de provocare majora.
    Poporul a iesit la vot sa sanctioneze mojicia statului, a institutiilor statutlui care inca odata au actionat exclusiv in interes de grup si nu in interes public (guvernul care umileste cetatenii pe care ar trebui sa-i serveasca).
    Sa nu cumva sa-si imagineze vre-un politruc din tara asta indiferent din ce partid este ca rezultatul este urmare a meritelor lui! Nu, meritul revine exclusiv poporului roman care a sanctionat statul abuziv! Nici Ioahanis nu are niciun merit, nici el nu a venit sa ne spuna ca, in cadrul rolului presedintelui, va intreprinde tot ceea ce este necesar pentru a limita tendintele discretionare ale institutiilor statului si de a reprezenta interesul public si cateva principii elementare cum ar fi egalitatea de sanse si de tratament.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.