Victorie clară cu un om în plus! UTA – Național Sebiș 4 – 1! Utiștii au culoar spre promovare

Victorie clară cu un om în plus! UTA – Național Sebiș 4 – 1! Utiștii au culoar spre promovare

Echipa arădeană a obținut un succes extrem de important în lupta pentru promovarea în liga secundă. Derby-ul dintre cele două grupări aflate pe primele două poziții în clasament au umplut stadionul Motorul din Aradul Nou în ciuda vremii ploioase. Sebișul a avut prima ocazie, prin Bozian, al cărui șut de la 20 de metri trece peste transversală. De cealtă parte, Piț a tras și el cu sete, dar tot nu a nimerit cadrul porții. Minutul 17 a adus și prima reușită a partidei, centrarea lui Strătilă de pe partea dreaptă fiind deviată în poartă de Szekely. Arădenii au continuat să rămână în ofensivă, dar Hlistei a șutat din lovitură liberă în transversală. Chiar înainte de pauză, Sebișul a reușit egalarea. Poiană l-a învins cu un șut din 12 metri pe Mitrea, astfel că la cabine s-a intrat la egalitate.

Repriza a doua a debutat cum nu se poate mai prost pentru oaspeți. Centralul disputei a dictat penalty după un presupus henț în careu a lui Neacșu, care a văzut cu acest prilej și al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Același Szekely a transformat cu precizie pentru 2 -1 . Din acest moment, Sebișul s-a mai apropiat doar rareori de poarta adversă, resimțind șocul omului în minus. Nou venitul din această iarnă Szekely a trecut pe lângă hattrick când a ratat cu poarta goală, dar s-a revanșat în minutul 71 când a punctat după o centrare a aceluiași Strătilă. Cu zece minute înainte de final UTA BD a stabilit scorul final de 4 – 1 grație reușite spectaculoase din foarfecă reușită de Dumitru Copil.

Astfel UTA BD se impune cu scorul de 4 -1 și reduce la doar un punct distanța în clasament față de sebișeni, dar are și un meci mai puțin disputat.

UTA BD: Mitrea – Voicu, Botiș(c), Filaret, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tudor (min. 57 – Copil), Pit – Hlistei (min. 65 – Hlistei, min. 78 – Dobrean) – Szekely (min. 76 – Rus)

Național Sebiș: Miron (Șoltez) – Miheț (Min. 52 – Mardare), Dicu, Bier, Neacșu – Poiană, Lazea – Ologu (min. 53 – Digbeu), Bozian, Călin (min. 75 – Șulea) – Radu.

  1. Era de asteptat! ordinul lui Falca a fost executat!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.