VIDEO/ Anunţ important făcut de Robbie Williams: SE LASĂ DE MUZICĂ. Ce job şi-a ales!

VIDEO/ Anunţ important făcut de Robbie Williams: SE LASĂ DE MUZICĂ. Ce job şi-a ales!

Robbie Williams a declarat recent că s-a „plictisit” de muzică şi că va renunţa la cariera de solist pentru un job „potrivit” pentru un tată.

În vârstă de 40 de ani şi tatăl a doi copii, Theodora, de doi ani, şi Charlton, de şase săptămâni, Robbie Williams se declară plictisit să tot facă muzică, după 25 de ani, astfel că și-a propus să devină mecanic în Germania: „Să fiu sincer cu voi, m-am cam plictisit să fiu star pop/rock. Am fost foarte, foarte norocos, am avut o carieră minunată, dar vreau să fac altceva”, a declarat el.

Artistul a lansat cel de-al 11-lea album de studio, „Under the Radar Volume 1” săptămâna trecută.

Chiar dacă a vândut până acum 140.000 de albume, Robbie Williams afirmă că e gata să renunțe la cariera sa pentru a se muta în Germania. Într-o înregistrare postată pe canalul său oficial de YouTube, acesta explică: „Te iubesc, Germania, întotdeauna te-am iubit şi întotdeauna te voi iubi. Vreau să fac ceva diferit ce implică să locuiesc în Germania. Pentru prima oară în viaţa mea vreau un job care să fie chiar job, un loc de muncă potrivit. Sunt tată acum şi mi se pare potrivit să am unul”.

Fostul component al trupei Take That a dezvăluit că a luat în calcul şi să devină jucător profesionist de fotbal, însă a decis că a lucra cu maşini ar fi mai potrivit, aşa că îi atenționează pe mecanicii germani să fie pe fază.

„M-am gândit la ce opţiuni am legat de noul meu loc de muncă şi m-am gândit că fotbalist în Germania… poate. Apoi (mi-am dat seama că – n. red.) nu, sunt prea bătrân… Ceva în modă? Nu, sunt prea gras. Apoi mi-am spus „Germania are maşini super. Daţi-mi un telefon”, mai spune solistul în înregistrare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.