VIDEO/ Caz INCREDIBIL: O pisică dată moartă şi îngropată a „înviat” după cinci zile

VIDEO/ Caz INCREDIBIL: O pisică dată moartă şi îngropată a „înviat” după cinci zile

Iubitorii de animale din Florida muți de uimire după ce o pisică – despre care se credea că e moartă şi a fost îngropată – a reapărut la cinci zile distanță ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Pisica pe nume Bart a fost găsită de proprietar într-o baltă de sânge după ce a fost lovită de o maşină. Pentru că nu mai respira, ea a fost îngropată, toată lumea fiind convinsă că este moartă.

După cinci zile, pisica a reapărut spre stupoarea tuturor. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce se întâmplă, iar imediat cazul a devenit celebru în Florida, televiziunile americane îngrămădindu-se să relateze acest subiect.

Ellis Hutson, proprietarul animalului, susţine că fratele şi partenerul de joacă al lui Bart ar fi fost cel care a dezgropat pisica şi a „readus-o la viaţă”.

„Avem două pisici care se joacă împreună. Poate că cealaltă a mers să-şi caute fratele şi l-a dezgropat”, a afirmat Hutson.

Pe de altă parte, David Liss, cel care a îngropat pisica, bagă mâna în foc că Bart nu mai respira în acele momente.

„M-am uitat la pisică, m-am tot uitat şi am văzut că nu-şi mai mişca pieptul deloc, aşa că am zis că e moartă, a comentat acesta.

Totuşi, conform experţilor, sunt şanse mici ca pisica să fi fost îngropată timp de cinci zile şi să mai supravieţuiască. Cel mai probabil, animalul a fost dezgropat după scurt timp, dar a stat ascuns de frică.

În prezent, micuțul Bart se află sub îngrijirea veterinarilor.

https://www.youtube.com/watch?v=ZuKqLSR1JDA&x-yt-cl=84924572&x-yt-ts=1422411861

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.