VIDEO/ Furtună în vămile arădene: DNA şi DGA au săltat 18 POLIŢIŞTI de frontieră şi un funcţionar al ANAF

VIDEO/ Furtună în vămile arădene: DNA şi DGA au săltat 18 POLIŢIŞTI de frontieră şi un funcţionar al ANAF

Nu mai puţin de 18 poliţişti de frontieră şi un funcţionar al ANAF au făst săltaţi, astăzi, de DNA Timişoara şi DGA, pentru infracţiuni de corupţie.

Potrivit anchetatorilor, aceştia ar fi pretins şpăgi pentru a permite comiterea de ilegalități în vămile Nădlac I, Nădlac II și Vărșand. Şpăgile au fost cuprinse între 10 euro şi 41.000 de euro (sumă pretinsă de unul dintre suspecți pentru a permite tranzitul unui TIR din Serbia încărcat cu țigări).

Printre cei duşi la audieri se află şi Florin Avram, șef de tură la Poliția de Frontieră Vărșand.

UPDATE/ Toți polițiștii de frontieră și funcționarul de la ANAF au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia urmează să fie prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Video: Youtube/ Adrian Pîclişan

  1. si parca vad ca ala de a primit spaga 10 euro va avea pedeapsa mai mare decat ala cu 41000 euro

    Raspunde
  2. De ,,mica,, corupție au uitat toți? Noi cetățenii de rând suntem foarte interesați și de combaterea micii corupții,prezentă aproape cotidian între noi,influențându-ne în mod negativ viața.Așa că domnilor din organele abilitate,atenție mărită!

    Raspunde
  3. Când se vor elimina cauzele atunci nu vom mai avea astfel de efecte.
    Spre exemplu: dacă nimeni nu ar cumpăra țigări decât din magazine atunci nimeni nu ar mai încerca să facă un astfel de comerț. Iar dacă vorsă facă economii să se lase de fumat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.