VIDEO/ „Isprăvile” administraţiei din Curtici în 5 minute şi 15 secunde

A apărut „o scurtă prezentare (n.r. – video) a realizărilor administraţiei locale din Oraşul Curtici şi a isprăvilor conducătorilor acesteia”.

Am primit şi noi filmuleţul, pe adresa redacţiei.

Vizionare plăcută(?).

  1. filmul a fost facut de adversarii politici ai celui mai bun primar pe care l-a avut orasul

    Raspunde
  2. Anitei a fost un primar absolut penibil care a cheltuit sume enorme pe porcarii, pe obictive din lemn care deja a putrezit, care si-a batut joc de drumuri, care nu a fost in stare sa deszapezeasca…
    Asta a fost Anitei!
    Din p[acate pentru el va sta in puscarie cativa anisori la odihna (fortata)!

    Raspunde
  3. Sa nu uitam de faptul ca programul lui in primaria curtici este de la 8:30 – 11:30 (maxim 12) zilnic, dupa care merge la arad cu duster-ul primariei si pe motorina curticenilor in piata mica la cumparaturi dupa care la firma pe care o administreaza (computer voice system).
    Isi bate joc de noi!!!!!!!!

    Raspunde
  4. asa si? e altul mai bun??

    Raspunde
    • Este cel mai grav lucru daca nu exista alternativa,desi nu cred.Solutia este alegerea unui om pentru comunitate indifferent de unde provine.Factorul politic nu trebuie sa primeze!

      Raspunde
  5. Cine i-o fi ales pe ăștia?! Curticeni deșteptarea!!!
    N-aveți la voi în oraș un gospodar de frunte,cinstit hotărît să se lupte pentru oraș? Ieșiți odată de sub vraja politicienilor semidocți, hoți etc.!
    Orașul Curtici merită mai mult,Are resurse,oameni harnici,gospodari vestiți.Deschideți-vă ochii pînă nu-i prea tîrziu.

    Raspunde
  6. Are orasul Curtici suficienti de multi oameni inteligenti !!! Politicul primeaza in administratie ! Daca nu contribui cu nimica la ” bunastarea ” partidului din care faci parte esti exclus din acel partid !!! Speram ca la vara oamenii din Curtici vor face o alegere mult mai inteleapta !!!

    Raspunde
  7. Prezentarea de la inceput cu „realizarile” din Curtici ar fi bune duminica la Apropo TV la rubrica „depasiti de bunele intentii”, da mai ales rampa pentru oamenii cu handicap. Ba zici ca e cazuta din cer, unde a cazut acolo a ramas. Ba si un copil de doi ani stia sa o amplaseze mai bine.
    Muriti ba incompetentilor si scapati lumea de prostia
    voastra, ca nu ducem lipsa.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.