VIDEO/ O faimoasă cântăreață din România RISCĂ 5 ani de închisoare pentru dare de mită în dosarul SILICOANE DE LA STAT

VIDEO/ O faimoasă cântăreață din România RISCĂ 5 ani de închisoare pentru dare de mită în dosarul SILICOANE DE LA STAT

După izbucnirea scandalului în care mai mulți medici de la Spitalul de Arși din București sunt acuzați că decontau ilegal operaţii estetice din Fondul de Asigurări de Sănătate, mai multe vedete din România, dar şi zecile de paciente care au dat şpagă pentru intervenţiile chirurgicale ar putea fi acuzate de dare de mită şi riscă până la cinci ani de puşcărie.

Printre vedetele cunoscute de la noi care ar fi beneficiat de operaţiile estetice se numără și cântăreaţa Anda Adam vedeta TV Mara Bănică, dar şi, se pare, două iubite ale „prinţului ţiganilor”, Leo de la Strehaia.

În urmă cu aproape doi ani, Anda Adam a făcut furori când, la trei zile după ce a ieşit din Spitalul de Arşi cu noile silicoane, a urcat pe scenă cu pansamentele şi a susţinut un concert.

Imediat după spectacol, cântăreața le-a povestit apropiaţilor că operaţia executată de medicul Vitalie Stan la spitalul pe care acesta îl manageriază a costat-o 2.000 de euro. Solista s-a arătat încântată de faptul că sunt garantate pe viaţă şi nu va mai fi nevoită să le schimbe vreodată.

De când s-a declanşat scandalul medicilor, Anda Adam nu a mai fost de găsit. Din unele informații se pare că vedeta se află la Amsterdam alături de iubitul ei și şi-a închis telefoanele pentru a nu putea fi contactată. Medicul ei, Vitalie Stan, a susţinut în faţa presei că blonda i-a achitat 4.000 de euro, însă nu a probat cu înscrisuri contabile suma vehiculată.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.