VIDEO/ O ROMÂNCĂ a impresionat lumea internațională a modei

VIDEO/ O ROMÂNCĂ a impresionat lumea internațională a modei

Are doar 23 de ani, este din România și a impresionat o lume întreagă cu frumusețea ei. După ce a apărut de-a lungul timpului pe copertele revistelor prestigioase de modă, precum: The One, Vamp, Intermission Magazine, Vogue Spain, Vogue Paris, Glow, Elle Russia, Annabelle, Elle România şi Elle Franța, Andreea Diaconu a fost declarată unul dintre cele mai bune modele românce din lume.

Tânăra născută pe 28 martie 1991 a fost aleasă de companii mari pentru reclame, fiind de câteva ori imaginea Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Frankie Morello, Maria Lucia Hohan sau Saga Furs.

Pe podiumurile de modă, Andreea a strălucit în ţinute semnate Nina Ricci, Anthony Vaccarello, Emanuel Ungaro, Isabel Marant, Stella McCartney, Barbara Bui, Dolce & Gabbana, Porturi 1961, Versace, Salvatore Ferragamo, Francesco Scognamiglio, Etro, Emilio Pucci, Gucci, Roberto Cavalli sau Oscar de la Renta.

„E clar că Andreea Diaconu este un model popular şi când te uiţi la această femeie incredibil de frumoasă este uşor să înţelegi de ce”, scrie Fan Share.

https://www.youtube.com/watch?v=UcuakZGtZ8k

Foto: thequitefront.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.