VIDEO/ Parcul SEXULUI. Cum arată şi unde este amenajat?

VIDEO/ Parcul SEXULUI. Cum arată şi unde este amenajat?

Insula Jeju, denumită și „insula iubirii” este destinația perfectă pentru luna de miere a perechilor din Coreea de Sud, dar nu numai.

Situat la o distanță de numai o oră cu avionul de Seul, acest loc are toate motivele pentru a fi numit „insula iubirii” datorită naturii sale exuberante şi a climei semitropicale, foarte căutată într-o ţară care suportă temperaturi extreme pe timp de iarnă.

Instalarea pe insula scăldată de apele Mării Galbene a parcului tematic „Jeju Loveland” a revoluţionat conceptul de destinaţie turistică prin excelenţă din Coreea de Sud.

Aici se regăsesc peste o sută de sculpturi reprezentând posturi erotice, rupte parcă din Kama Sutra. Sculpturile au fost create de studenţi ai Facultății de Arte de la Universitatea Hongik din Seul, fiind expuse într-o zonă decorată cu fântâni, grădini şi flori.

Dar nu vă imaginați că în acest loc are acces oricine, oricând! Vizitele în „parcul sexului”, după cum a fost denumită zonă sunt interzise persoanelor care nu au împlinit vârsta de 18 ani. Ele nu pot dura mai mult de 40 de minute în timpul zilei şi 50 de minute noaptea. Parcul se deschide la ora 09:00 şi își închide porțile la miezul nopţii.

Potrivit organizatorilor, „Jeju Loveland” rupe tabuurile legate de sex, iar vizitatorii pot aprecia aici frumusețea naturală a sexualității.

Toate statuile sunt însoţite de un mic comentariu umoristic, iar pe parcursul vizitei se pot urmări înregistrări video, aplicaţii interactive și expoziţii cu conţinut sexual.

Insula Jeju este considerată una dintre principalele atracții turistice din lume, peste şapte milioane de vizitatori trecându-i pragul an de an.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.