VIDEO/ PĂRUIALĂ în toată regulă între concurentele la MISS

VIDEO/ PĂRUIALĂ în toată regulă între concurentele la MISS

Un concurs de miss s-a terminat cu o scenă violentă, după ce concurenta situată pe locul doi a atacat-o pe câștigătoarea titlului.

După ce a fost anunţată câştigătoarea competiţiei Miss Amazon, Sheislane Hayalla, clasată pe locul doi, a atacat-o pe Carol Toledo, câştigătoarea competiţiei, înfigându-se în părul acesteia din urmă.

Inițial, Sheislane Hayalla a reacţionat ca o doamnă, îmbrăţişând-o pe câștigătoare. Câteva secunde mai târziu, însă, s-a răzgândit și a sărit în părul fetei, i-a smuls tiara și a aruncat-o pe jos, afirmând că şi-a „cumpărat” locul.

Apoi, a părăsit triumfătoare scena sub privirile înmărmurite ale celorlalte concurente şi ale organizatorilor, care au rămas pur şi simplu fără reacţie, informează Fox News.

Ulterior, concurenta clasată pe locul doi a scris pe Facebook că nu-şi regretă faptele. „Nu regret că am protestat”, a scris Sheislane Hayalla.

După concurs, aceasta a declarat, în aceeaşi notă. „Cer scuze celor cărora nu le-a plăcut atitudinea mea, însă am făcut ce mi-a spus inima”.

https://www.youtube.com/watch?v=MZykZxjuyNo&x-yt-ts=1422579428&x-yt-cl=85114404

  1. foarte tare!! :)))))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.