VIDEO/ SCURGERE de INFORMAȚII din Area 51: Interviu cu un EXTRATERESTRU

VIDEO/ SCURGERE de INFORMAȚII din Area 51: Interviu cu un EXTRATERESTRU

„Project Blue Book“ a fost unul dintre o serie de studii sistematice asupra obiectelor zburătoare neidentificate, realizat de Forțele Aeriene Americane. A început în 1952 ca o renaștere a unor studii similare mai vechi. Un ordin de încetare al unui caz a fost dat în decembrie 1969 și toate activitățile sub auspiciile sale au încetat în ianuarie 1970, relatează wikipedia.com.

Conform unor surse neoficiale, interviul cu extraterestrul numit EBE-3 ar fi fost realizat în Area-51, în anul 1964, în cadrul proiectului „Blue Book“, fiind făcut public în octombrie 2016.

Videoclipul a fost dat publicității de Victor, care afirmă că este un angajat al celei mai necunoscute zone din America. El afirmă că extraterestrul a fost reținut timp de cinci zile de forțele americane, subiectul fiind foarte înțelegător cu oficialitățile.

Conform extraterestrului, el este un descendent al omenirii care a suferit modificări genetice din cauza unui război nuclear, generația lui fiind obligată să găsească o modalitate de a traversa în timp pentru a ajuta omenirea.

Videoclipul nu a fost confirmat sau infirmat de oficialitățile Zonei 51.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.