VIDEO/ Se întâmplă în România: PRIMAR filmat în timp ce LOVEȘTE un bărbat

VIDEO/ Se întâmplă în România: PRIMAR filmat în timp ce LOVEȘTE un bărbat

Un primar din judeţul Caraş-Severin a fost surprins de camerele de filmat dintr-o benzinărie în timp ce lovea în plină față un angajat al benzinăriei.

Incidentul a avut loc vineri seara, în localitatea Domaşnea, iar protagonistul este primarul Petru Lorinț, potrivit postului local de televiziune Vest TV Reşita. Primarul, împreună cu un membru al Consiliului Local şi alte două persoane ar fi consumat băuturi alcoolice timp de mai multe ore în incinta unităţii comerciale din benzinărie.

Motivul care l-ar fi determinat pe primar să dea în bărbat ar fi fost faptul că acesta din urmă făcea partea din Asociaţia Crescătorilor de Animale din Domaşnea şi refuza să iasă din asociaţie, deşi fusese avertizat de mai multe ori să facă acest lucru.

Între primarul Petru Lorinț şi crescătorii de animale din zonă există un conflict mai vechi, pornit de la faptul că locuitorii au format o Asociaţie a Crescătorilor de Animale şi au obţinut o suprafaţă de teren, care ulterior a fost reîmpărţită între rudele primarului. De atunci, edilul face presiuni asupra membrilor asociaţiei să iasă din această organizaţie. Mulți au părăsit Asociaţia Crescătorilor de Animale, în prezent, aceasta mai numărând doar 50 de membri.

Ca urmare a incidentului, angajatul benzinăriei a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşita unde a fost internat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.