VIDEO/ Şedinţă de campanie la PNL Arad. Cum spală Falcă pe jos cu Cionca, Pistru, Ţolea şi alţi lideri liberali

VIDEO/ Şedinţă de campanie la PNL Arad. Cum spală Falcă pe jos cu Cionca, Pistru, Ţolea şi alţi lideri liberali

A apărut o nouă parodie care-l are în centru pe Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Arad. Videoclipul a fost postat pe youtube, însoţit de următorul text:

„Ghiță Falcă se află de 12 ani la conducerea Primăriei Arad, perioadă în care a reușit să își subjuge absolut toate instituțiile și uneori inclusiv partidele din Arad.
A început timid, atrăgând de partea sa ultimii țărăniști, a continuat cu PLD-ul condus de Stolojan, pe care l-a absorbit în PD devenind PDL iar apoi a pus labele și pe PNL, pe care l-a devorat din interior în mai puțin de doi ani.
Cât privește PSD-ul… acesta a reușit în ultimii ani să se curețe, să scape de cârtițele portocalii devenind astăzi un partid liber de Falcă. Asta deși primarul a încercat să le impună, prin diverse metode, social-democraților să susțină la alegerile din 5 iunie un candidat agreeat de el, care să nu îi dea bătăi de cap.
În planul județului, strategia lui Falcă a fost simplă: a tăiat finanțarea, timp de peste 8 ani de zile, către comunele și orașe cu primari de altă culoare decât PD/PNL, prin intermediul șefilor puși de el la Consiliul Județean Arad, pe care i-a trimis în perioada de precampanie să negocieze voturi contra alocări bugetare.
Din păcate (pentru Falcă) prea puțin primari din Opoziție au cedat șantajului și presiunilor. Pespectivele PNL Arad și ale lui Falcă sunt așadar destul de sumbre la acest moment, existând șanse foarte mari ca în urma scrutinului din iunie, candidatul independent Sebastian Bulumac, bucurându-se de un larg sprijin din zona civică și de susținerea necondiționată a PSD, să cîștige alegerile pentru Primăria Arad iar PSD să formeze o majoritate în viitorul Consiliu Județean care să asigure unui social-democrat funcția de Președinte.
În Arad bate vântul schimbării, și nu putem decât să ne bucurăm și să râdem, precum cei care râd la urmă.”

Sursa: youtube

  1. Pai CIONCA si PIstru sunt slugoii lui falca ! Asemenea oamenii de nimic ,fara caracter,ii plac lui falca.

    Raspunde
  2. Sincer vreau sa nu iasa falca dar in momentul de fata nu are alt contracandidat. Va castiga detasat in fata celorlalti.

    Raspunde
  3. nu o sa mai iasa Falca daca mergem toti la vot. pe pariu!

    Raspunde
  4. Liberarii din vechiul PNL se indreapta spre ALDE.Veniti fratilor sa sustinem un liberal autentic IONEL CIUPE. va asteptam pe toti.DOAMNE AJUTANE!

    Raspunde
  5. daca mai ramane hitler la conducere se duce totul de rapa trebuie sa alegem un tanar aradean pe nume seba bulumac sa scapam orasul de dictatura.

    Raspunde
  6. Bun videoclipul. Ne arată cum niște răhați mici tremură în izmene în fața unui căcat mare, care la rândul lui tremură că pierde și că nu mai mâncă căcat încă 4 ani.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.