VIDEO/ Și-a schimbat viața RADICAL: Din PROSTITUATĂ a devenit o CÂNTĂREAȚĂ DE SUCCES

VIDEO/ Și-a schimbat viața RADICAL: Din PROSTITUATĂ a devenit o CÂNTĂREAȚĂ DE SUCCES

După ce timp de zece ani a supraviețuit practicând cea mai veche meserie din lume, o tânără face acum bani frumoși din muzică, devenind o cântăreaţă foarte căutată.

Povestea de viaţă a polonezei Ewa Schwesta, stabilită în Germania, demonstrează că viața bate filmul.

Până acum doi ani, Ewa îşi petrecea nopţile în bordeluri sau pe străzi. Acum, face furori în studioul de înregistrări sau pe scenă. Albumul ei de debut, intitulat „Kurwa”, proaspăt lansat în luna ianuarie, ocupă deja locul 11 în topuri, tânăra având agenda de concerte plină ochi.

Mai mult, videoclipul „Schwätza” are peste șase milioane de vizualizăripe Youtube, iar performanţa Ewei e considerată de presa germană remarcabilă.

Tânăra de 30 de ani s-a născut în Kiszalin (Polonia), însă, a crescut în oraşul german Kiel, cu mama ei şi cei doi fraţi mai mari, în timp ce tatăl nu şi l-a cunoscut niciodată. Copilăria ei a fost marcată de violenţă şi sărăcie, fiind bătută în repetate rânduri de mama ei. La 16 ani a renunţat la şcoală şi a început să lucreze ca barmaniţă, iar apoi s-a mutat la Frankfurt şi a început să-şi vândă trupul. A fost prostituată timp de 10 ani, atât în Germania, cât şi în alte țări vecine.

Era încântată de câştigurile mari, reuşind să facă şi 20.000 de euro pe lună, însă, susţine ea, în această meserie a avut parte şi de experienţe traumatice. Recent, tânăra şi-a descoperit talentul în muzică şi, la îndemnul unui prieten, a început să îşi povestească experienţele ca prostituată pe ritmuri de rapp şi de hip-hop, ceea ce i-a adus faimă şi bani mulţi.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.