VIDEO/ Și-a TRĂDAT cei mai buni prieteni, însă, aceștia I-AU PLĂTIT-O CU VÂRF ȘI ÎNDESAT. Farsa pe care i-au pus-o la cale!

VIDEO/ Și-a TRĂDAT cei mai buni prieteni, însă, aceștia I-AU PLĂTIT-O CU VÂRF ȘI ÎNDESAT. Farsa pe care i-au pus-o la cale!

Se bucurau împreună de fiecare meci din Champions League și orice partidă era considerată pentru ei o oportunitate pentru a se revedea și a petrece împreună timp de calitate. Este povestea a patru tineri italieni, pasionați de fotbal, care păreau de nedespărțit, cel puțin în perioada derulării Ligii campionilor.

Devenise chiar o tradiție pentru ei ca la fiecare meci să se revadă în locuința unuia dintre ei pentru a se bucura împreună de spectacolul oferit de jucători pe teren.

Până într-o zi, când Simone, un împătimit al fotbalului, a primit cadou bilete la meciul de gală dintre Roma şi Real Madrid din optimile Champions League. Tânărul a fost pus în fața unei mari dileme, însă, într-un final a ales să meargă pe stadion, în ciuda faptului că le promisese prietenilor săi că vor urmări meciul împreună de acasă.

Suporter înrăit al echipei de fotbal AS Roma, Simone nu și-a anunțat prietenii că nu va ajunge să vadă împreună meciul, în schimb, a mers pe stadion. Aceștia l-au sunat pentru a le confirma prezența, dar Simone s-a eschivat.

A picat, însă, într-o farsă de zile mari organizată de prietenii săi, împreună cu unul dintre sponsorii Champions League.

Reacțiile lor le puteți vedea în filmulețul de mai jos:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.