VIDEO/ Unde e Codruţ Marta… S-au împlinit ŞASE ANI de la DISPARIŢIA acestuia

VIDEO/ Unde e Codruţ Marta… S-au împlinit ŞASE ANI de la DISPARIŢIA acestuia

S-au împlinit deja şase ani de la dispariţia lui Codruţ Marta, șeful de cabinet al lui Sorin Blejnar pe când acesta din urmă ocupa cea mai mare funcţie la ANAF.

De atunci şi până acum nimeni nu a reuşit să facă lumină în acest caz.

De remarcat, că Direcţia Naţională Anticorupţie are „în lucru” un dosar care vizează aşa numitul „grup de la Monaco”, în care este cercetată şi dispariţia lui Codruţ Marta.

Iată ultimele informaţii legate de acest caz:

  1. Mafia la cel mai înalt nivel. Creatorul statului paralel , cel care afirmă că de fapt nu există, dar căruia i s-au cuplat energetic şi cei stigmatizaţi cu semnul #, cu finanţări ong-giste că „fără bani nimic nu e !” , foloseşte orice mijloc pentru anihilarea drumului drept cu oameni cinstiţi ce nu pot fi manipulaţi. Sigur nici Codruţ Marta nu a fost uşă de biserică dar faptul că ştia prea multe sigur a dus la înlăturarea sa fizică pt. a nu deveni la rândul său şantajist … Cert este că mafia indiferent de poziţia socială a actorilor ei este fără menajamente şi scrupule şi chiar foarte dură. Din păcate se vorbeşte despre acest personaj …la trecut, un caz de tip al dispariţiei gen Elodia doar că din alte motive.

    Raspunde
  2. au patit ceva cei care au inflorit pe vremea lui Base? nuuuu. si nici nu vor pati…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.