VIDEO/ Vrei un loc special amenajat pentru a petrece o seară plăcută în răcoarea nopţii? Poți să folosești CEL MAI STILAT GARAJ din lume!

Vrei să-ți protejezi mașina, motocicleta sau alte bunuri împotriva expunerii la soare și intemperiilor sau pur și simplu ai nevoie de un spațiu special amenajat pentru a petrece o seară plăcută în răcoarea nopţii alături de persoane dragi?!

O companie italiană a creat un concept revoluţionar în domeniul spaţiilor de depozitare din curtea unei vile. „Gazebox” este în acelaşi timp garaj, magazie şi foișor de vară în care te poţi relaxa împreună cu prietenii.

Gazebox family

Proiectanţii construcției susţin că, în acest fel, maşina sau motocicleta ta sunt protejate perfect.

„Gazebox” a fost creat dintr-un cadru metalic fix, mai multe rame pliabile acţionate din telecomandă şi panouri de policarbonat special împotriva razelor ultraviolete, construcţia devenind, astfel, un adăpost perfect ridicat în curtea ta.

Gazebox

Un autovehicul cu două sau patru roţi este ferit de efectele pe care canicula sau vremea rea le poate avea asupra sa, iar dacă nu ai maşină, Gazebox poate deveni o magazie cochetă sau un foișor modern.

Dincolo de istalarea uşoară şi ancorarea rapidă pe orice tip de teren din curtea unei locuinţe, constructorii Gazebox oferă posibilitatea personalizării adăpostului în diferite culori potrivite cu celelalte construcţii din curte.

gazebox-is-the-modern-garage-for-supercar-owners-video-98167-7

Acoperişul adăpostului ridicat în curte este prevăzut cu panouri fotovoltaice, astfel încât, la lăsarea întunericului, poţi aprinde lămpile din interiorul Gazebox fie pentru a supraveghea atent maşina, fie pentru a petrece o seară plăcută în răcoarea nopţii.

Foto: hypebeast.com

  1. Cât costa un garaj pentru mașina ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.