VIDEO/Daniela Gyorfi, la UN PAS DE MOARTE. Află ce era cât pe ce să-i aducă sfârșitul cântăreței!

VIDEO/Daniela Gyorfi, la UN PAS DE MOARTE. Află ce era cât pe ce să-i aducă sfârșitul cântăreței!

Cântăreaţa Daniela Gyorfi a povestit, miercuri, că, a fost la un pas de moarte de la…un simplu epilat. Ea a precizat că totul s-a întâmplat cu ani în urmă, dar a lăsat urme pe viață.

Invitată la Kanal D, Daniela Gyorfi a povestit cum din cauza faptului că materia primă, ceara, nu a fost bine strecurată, s-a ales cu o infecţie, intial la subraţ, după care pe aproape întreg corpul.

Iniţial, cântăreața i-a ascuns mamei sale adevărul, încercând să se trateze inclusiv cu foi de varză, dar în cele din urmă a fost nevoită să-i spună. Trei luni a umblat prin spitale, fără ca medicii să-i pună un diagnostic. „Era să mor”, și-a amintit Gyorfi.

Presa mondenă a scris în repetate rânduri că aceste urme ar fi de la operaţiile făcute pentru mărirea bustului, însă realitatea este cu totul alta: „M-am operat la subraţ. Lumea credea că am operaţii estetice”, a spus artista.

În cele din urmă, Daniela Gyorfi a scăpat de coşmar cu două intervenţii chirurgicale și un vaccin pe care şi l-a administrat timp de 10-12 zile în braţ.

 

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.