VIRAL/ Scrisoarea deschisă a grăuntelui de nisip către Crin Antonescu

VIRAL/ Scrisoarea deschisă a grăuntelui de nisip către Crin Antonescu

În contextul în care o victorie a lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale pare tot mai improbabilă, susţinătorii lui Crin Antonescu i-au adresat fostului preşedinte al PNL o scrisoare deschisă care a devenit virală pe Facebook. Lui Antonescu i se cere să revină în prim planul luptei politice şi să-şi asume candidatura la funcţia supremă în stat. Iată conţinutul scrisorii deschise:

„Domnule Presedinte Crin Antonescu,

Tăcem, tăcem, tăcem… acum eu nu mai vreau să tac şi ar trebui nici Dumneavoastră să nu o mai faceţi.

Suntem mulţi tăcuţi, precum nisipul pe o plajă, fire de nisip unul lângă altul.

Unul din grăunţi sunt eu, care acum vi s-a lipit de talpă şi vă înţeapă ca să vă doară atât cât să vă atrag atenţia CĂ EXISTĂM, mulţi, foarte mulţi.

Privim la bâlciul mediatic, la televiziunile care împărţite în două tabere (pro şi contra Băsescu) au o putere mai mare decât PUTEREA. Tot felul de analişti politici care îşi bat joc de inteligenţa noastră şi care vor să ne convingă prin propaganda lor ieftină, într-un sens sau altul.

Noi cei mulţi (grăunţii de nisip, tăcuţi) ştim ADEVARUL:
– PRAGUL ACCEPTAT LA BRUXELLES, (I-aţi luat apărarea lui Victor Ponta, deşi noi urlam şi nu înţelegeam de ce)
– PACTUL DE COABITARE (ne-am pus mari semne de întrebare)
– ŞANTAJUL LUI BĂSESCU (puţini ştiu asta, sau poate mulţi) asupra Dumneavoastră, implicit asupra liberalilor, care urmau să aibă dosare penale dacă nu renuntaţi la Preşedinţie. Eraţi singurul politician la vârf neşantajabil şi de care îi era frică lui Băsescu că îi staţi în calea madammei Udrea, căreia cred că i s-ar potrivi foarte bine practicarea unui sport, mult mai bine decât politica şi anume Paraşutismul.

Toţi cei care au ajuns candidaţi în momentul de faţă sunt realmente nişte CABOTINI şantajabili.

Trăim în lumi paralele… ca şinele de cale ferată care nu se întâlnesc niciodată, doar dacă există un accident!!! Ne-ar fi de folos un astfel de accident încâ cele «două vieţi» să se întâlnească într-un punct?

Trăim foarte greu, dar nimănui nu-i pasă nici măcar teoretic.

Ca să ajungi să cauţi în portofel moneda aceea galbenă de 50 de bani, este peste puterea mea de a înţelege, nu există în vocabular cuvinte care să descrie real starea sufletească în acele momente iar domniile lor se lăfăie în mii şi sute de mii de euro afişând o mitocănie şi o sfidare fără margini, fără simţul limitei.

Eu doresc să trăiesc decent şi cu demnitate, nu să fiu călcată în picioare de… politruci… şi semidocţi.

Ştim cu toţii foarte bine că ţara fost vândută, fără nici o remuşcare, negociată fără coloană vertebrală, suntem sclavi în propria ţară iar străinii care au devenit stăpâni (chinezi, evrei, arabi, etc.) ne umilesc cât pot de mult.

Instituţiile statului, care de altfel este extrem de stufos, ne umilesc prin taxe şi impozite ştiute şi neştiute. Marile lanţuri de magazine (multinaţionale), care s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie în România, nu pentru că noi am fi bogaţi şi avem nevoie de atâtea, ci pentru că aici au găsit mediul propice de a jecmăni. Vedeţi? Un lanţ de supermarket-uri tinde către 600 de magazine construite pe spatele furnizorilor, care de altfel nu au alte locuri de desfacere şi înghit toate condiţiile împovărătoare.

De ce nu există o protecţie şi pentru furnizorii autohtoni cum există în orice ţară civilizată? Ai cui suntem???

Ni s-a dat voie să înotăm liber şi democratic dar legaţi de mâini şi de picioare.

Toate companiile străine care fac producţie în România şi cei mulţi care au cumpărat obiective mari, tăiate apoi la fiare vechi (o afacere profitabilă), au luat banii fără să investească aici nimic, au cumpărat apoi spaţii pe care ni le închiriază transferând apoi tot venitul în ţările de origine în mod democratic, fără ca în România să creeze aşa promisele locuri de muncă.

Ai cui suntem????

Îngrijorarea mea şi a noastră este că nimeni din cei de SUS nu are un minim de respect pentru ţara şi poporul care o locuieşte.

Domnule Preşedinte,
NOI avem nevoie de un OM care să-şi iubească poporul, nu cum a spus Dl. Ponta că dumnealui este patriot şi îşi iubeşte poporul. De acord, dar îl iubeşte pe bani mulţi în buzunarele proprii, ca şi Băsescu, Udrea, Videanu, Tăriceanu, şi lista tinde către infinit.

Domnule Crin Antonescu,
DORIM SĂ VĂ RUGĂM REPECTUOS SĂ VENIŢI ÎNAPOI LÂNGĂ NOI ŞI PENTRU NOI AVEŢI IMPERIOS ACESTĂ DATORIE.

Ştiţi foarte bine că în PNL sunt mulţi care vă vor înapoi, chiar şi Domnul Quintus, sunt mulţi jurnalişti care vă vor susţine iar noi cei mulţi vă suntem alături cu tot sufletul.

Avem nevoie de un PREŞEDINTE care să-şi respecte propriul popor, prin care acest popor să-şi recapete demnitatea mai întâi în propria ţară şi apoi afară.

Noi cei mulţi nu am încetat să sperăm că veţi reveni, că poporul ăsta nu poate fi condamnat din nou şi mereu …

DUMNEZEU SĂ AIBĂ GRIJĂ DE NOI ŞI SĂ VĂ DEA GÂNDUL CEL BUN

Cu toată stima şi respectul,
Grăuntele de nisip
Mariana Busila”.

  1. patetic……………………..!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.