Viteza UCIDE! Accident cu doi morţi pe DN79, lângă Livada

Viteza UCIDE! Accident cu doi morţi pe DN79, lângă Livada

Un grav accident de circulaţie în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN79. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, accidentul a avut loc într-o intresecţie cu sens giratoriu din afara localităţii Livada.
„Şoferul unui autoturism de teren, un bărbat de 29 de ani din Bucureşti, a pătruns cu viteză excesivă în sensul giratoriu. Autovehiculul a urcat pe rondul din pâmânt situat în mijlocul sensului, moment în care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei iar autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
În urma impactului, au decedat pe loc şoferul autovehiculului şi un bărbat în vârstă de 35 de ani din judeţul Olt, aflat pe bancheta din spate, iar o tânără în vârstă de 18 ani, care ocupa scaunul din drepta faţă, a fost rănită.

  1. Aceasta e consecinta lucrarilor concepute si facute de niste incompetenti care pun sensuri giratorii si scuaruri la iesirea din localitati nesemnalizate corespunzator,chiar invizibile noaptea, cum e acel giratoriu, pe un drum intens circulat cum e DN 79, la intersectii cu drumuri spre localitati catre care circula maxim 20 de masini pe zi. Si au mai sapat si un sant de doi metri adancime in marginea soselei, pentru ca cei care ies in decor sa moara sigur. Stiu exact ce spun pentru ca trec zilnic prin acea zona. Au fost pana acum o sumedenie de accidente din aceste cauze. Cati mai trebuie sa moara pentru a ajunge la normalitate?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.