Vizită SURPRIZĂ la spital: Jucătorii de la UTA au fost să-l vadă pe băiatul ATACAT de câinele vecinilor în Aradul Nou (GALERIE FOTO)

Vizită SURPRIZĂ la spital: Jucătorii de la UTA au fost să-l vadă pe băiatul ATACAT de câinele vecinilor în Aradul Nou (GALERIE FOTO)

Timotei, un băiat în vârstă de 9 ani, a fost atacat marți seara pe o stradă din Aradul Nou de câinele vecinilor, patrupedul fiind lăsat nesupravegheat.

În urma atacului violent, băiatul a ajuns la spital unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Povestea băiatului a ajuns în presa locală și națională. Ceea ce nu se știe însă despre el este faptul că micuțul este unul dintre cei mai talentați jucători de la Clubul UTA Arad, grupa 2009.

„Joi, un grup de suporteri ai Bătrânei Doamne ne-a contactat pentru a afla cum ar putea să îl ajute pe băiat. Ei bine, la rândul nostru l-am întrebat pe tatăl copilului de ce ar avea nevoie. L-am rugat să se gândească până în această dimineață însă după nici zece minute tatăl ne-a comunicat ce și-ar dori copilul: nu a fost vorba despre dulciuri, bani, laptop, tabletă…. ci despre o minge, un fular și ….încurajări de la UTA! Jucătorii nu au stat prea mult pe gânduri și astăzi, după antrenament, s-au prezentat la spital cu toate cele necesare. Mulțumim suporterilor echipei UTA și tuturor celor care au reușit să readucă zâmbetul pe buzele lui Timotei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.