Mai multe articole din rubrica "" ↑

Vlad Botoş: „PSD confirmă incapacitatea de a guverna! Alegerile anticipate sunt soluția decentă“

Vlad Botoş: „PSD confirmă incapacitatea de a guverna! Alegerile anticipate sunt soluția decentă“

Partidul Uniunea Salvați România constată cu îngrijorare că liderii coaliției de guvernare PSD-ALDE catapultează România într-o criză politică pentru a-și satisface interesele pur personale din sfera penală. Alegerile anticipate reprezintă singura soluția decentă în această situație.

„Constatăm că, cel puțin aparent, nedezvoltarea suficientă a relațiilor cu Rusia a determinat CPExul PSD să îi spună конец [konieț] lui Grindeanu dar acesta le-a răspuns cu нет [niet]. Ține de consecvența politică faptul că evaluarea activității unui Guvern care și-a atras eticheta de #noapteacahoții să fie realizată de către Darius Vâlcov, un specialist în întâlniri nocturne cu iz penal și capitonarea pereților cu tablouri de proveniență ilicită“, a transmis Vlad Botoş, preşedintele USR Arad.

„Nu ne facem vreo iluzie cu privire la corpul comun din care provin atât domnul Dragnea, condamnat penal definitiv și cercetat penal, precum și domnul Grindeanu, semnatar al OUG 13/2017. Aceștia sunt exponenți ai aceleiași clase politice iresponsabile, capabilă după cum vedem în aceste zile, să ducă țara în criză politică la nivel guvernamental pentru interese partinice netransparente și interese pur personale din sfera penală. Mizele reale ale evenimentelor recente nu sunt măsurile de creștere a nivelului de trai sau perdeaua de fum a programului de guvernare ci încercările nereușite de a submina demersurile anticorupție care i-au dus la exasperare pe cei doi președinți cu probleme penale de la PSD și ALDE. Liviu Dragnea pedepsește Guvernul Grindeanu pentru eșecul planului de subminare a Justiției. USR este alături de milioanele de cetățeni onești, plătitori de taxe și impozite, care își doresc școli, spitale și autostrăzi, nu politicianism, jocuri de culise și manipulări. USR solicită o guvernare responsabilă, lipsită de populism, transparentă, predictibilă și orientată strict către valorile europene și transatlantice“, a mai declarat preşedintele filialei USR din Arad.

„În contextul actual, când cetățenilor li se cere în fapt să aleagă între oferta de incompetență și cea de hoție furnizate de o coaliție care a dovedit în doar șase luni incapacitatea explicită de a guverna, soluția decentă și necesară pentru România devine cea a alegerilor anticipate“, a încheiat Vlad Botoş.

Loading...
  1. AriadnaGrandeni 15 iunie, 2017, 4:39 pm

    traseist, a fost la pnl, probabil si acum lcureaza pentru pnl, astia din usr sunt fraieri ca l-au primit printre ei

    Raspunde
  2. Habarniști de nota 10. Nu PSD-ul e problema, ci o anumită tendință către independență politică a lui Sorin Grindeanu. Teama că acesta nu va putea fi tras de ațe ăi face pe ciololiștii de serviciu să transpire. Țara trebuie dusă într-un anumit loc pentru a fi preluată apoi de șmecheri ce o vor servi pe tavă unora care au ca ocupație anarhia și intoleranța. În UE lucrurile merg tot mai clar spre negarea binelui și legigerarea ticăloșiei prin sprijinul așa-zisei corecte-politici. Tradiționalismului românesc i se va opune un bine neștiut de nimeni care ar trebui să ni se potrivească și nouă . Dragnea a fost lăsat până acum să creadă că programu de guvernare va fi aplicat dar de acum gata cu joaca. Înapoi în formație. Cam asta se întâmplă în aceste zile. Ăștia cu salvatul se bagă și ei în seamă pentru a da impresia existenței. Dacă românii ar avea minte ar scăpa de Iohannis și Cioloș. Din păcate nu se ridică nimeni de valoare. UN alt Coposu sau Maniu se vor naște probabil peste câteva sute de ani, când din nou îi vom trata cu pușcărie. Dar e bine că noi nu vom mai fi pe atunci. Poate nici ca țară.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.