VOCEA STRĂZII: FALCĂ / eşti KAPUT / ca orice alt CORUPT

VOCEA STRĂZII: FALCĂ / eşti KAPUT / ca orice alt CORUPT

Deşi reprezentanţii PNL au încercat să deturneze, la Arad, sensul protestului tinerilor care cer schimbarea clasei politice în ansamblul ei, nu au reuşit.

Aşa se face că printre „ţintele” manifestanţilor s-a regăsit şi co-preşedintele PNL Arad Gheorghe Falcă, primarul Municipiului Arad.

Acesta a fost taxat de tineri într-un mod cât se poate de inteligent, astfel încât nici unul dintre cei trei care au ţinut mesajele împotriva sa să nu poată fi acuzat că l-a făcut „corupt”.

Foto: Facebook

  1. nu e kaput decat odata cu neamtul care ne-a inselat asteptarile si acum se pupa cu falca

    Raspunde
  2. Toata clasa politica trebuie schimbata.

    Raspunde
  3. Falca este un ,,impostor,,si un ,,,parvenit,,,rusineeeee…..

    Raspunde
  4. nu asa il dati jos pe Falca. meregti la vot!

    Raspunde
    • În România nu ajung în față decât oamenii care servesc unui anume interes. Pentru asta este nevoie de oameni bine pregătiți cel puțin în două instituții:cel de statistică și cel de informații. În aceste două se fabrică „votatul” de națiune sau local.

      Raspunde
  5. 3 papagali lasi si-au facut poza in fata la Primarie :)))) daca le vedeam si fetele cu siguranta ca intelegeam de ce au venit pregatiti de acasa asa 😉

    Raspunde
    • Aradeanul vesel postacul platit de PDL iar se reproduce pe siteuri. dispari jeg uman

      Raspunde
      • Principiul tau infantil este valabil si reciproc? scuipacii lui Falcone sunt si ei platiti? Cu siguranta ca sunt, altfel nu avea de unde sa-ti vine ideea creata cum ca orice consideratie fata de niste lasi care se pozeaza cu vome in mana dar nu-si arata fata , este platita 😉
        Daca aveau sange in instalatie, acesti papagali s-ar fi pozat cu fetele la vedere sa-si asume ceva in ce cred, nu? dar ei sunt Batman :)))
        canta la alta masa fraiere, n-am marunti 😉

        Raspunde
  6. Oleee, oleee, oleee, Falca nu mai eeee???

    Raspunde
  7. Sa plece falca Tolea si CIONCA urgent din viața publica

    Raspunde
  8. Pai nu o scapati de el.
    El si toata clasa politica s-au aranjat. I-au pacalit pe asa zisii reprezntanti ai manifestantilor cum ca dorinta lor af sa se faca alegeri anticipate.
    Organizarea alegerilor anticipate va lua posibilitatea manifestantilor de a se organiza si de a participa in alegeri, de a pune in pericol actuala clasa politica.
    Daca maine ar fi alegeri, candidatul PNL va fi Falca. Candidatul PSD va fi un papgal, asa cum ne-au obisnuit deja pesedistii. Candidatul independent care sa fie sustinut de miscarile astea de strada nu exista – pentru a exista este nevoie de timp. Organizand acuma anticipate ii vom lua timpul de care are nevoie sa se promoveze, sa se inventeze, sa existe.
    Deci Falca va fi noul vostru primar, iarasi si iarasi, el va avea din nou suportul nostru, el va fi reprezentantul nostru si a celor care manifesta impotriva lui.

    Raspunde
  9. Cei 3 erau de la miscarea aradeana a lui cristea?

    Raspunde
  10. Alegeti-l pe Moisescu ca pe vremea lui se muncea cu „spor”asa cum va place voua psd-istilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.