Volkswagen vs. Volkswagen! ACCIDENT cu DOUĂ ȘOFERIȚE în centrul Aradului

Volkswagen vs. Volkswagen! ACCIDENT cu DOUĂ ȘOFERIȚE în centrul Aradului

Șoferița unui Volkswagen Passat de culoare neagră a forțat semaforul în intersecția străzii Aristide Dragomir și Bulevardul Revoluției, reușind să proiecteze într-un stâlp un Volkswagen Passat argintiu care circula regulamentar pe artera principală, informează Poliția Locală.
„Este vorba despre șoferița unui Volkswagen Passat negru, care duminică, 23.10.2016, în jurul orei 13.30, ar fi putut să provoace o tragedie dacă pe trotuarul pe care se află stâlpul în care și-a proiectat partenera de trafic s-ar fi aflat pietoni. Chiar și așa, deși purtau centurile de siguranță, cele două pasagere ale automobilului care circula regulamentar atunci când a fost proiectat, violent, în stâlp au avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanța sosită de îndată la locul accidentului”, precizează Monica Tulcan, de la Poliția Locală.
Cei care au ajuns primii la locul accidentului au fost polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice. Aceștia au luat primele măsuri necesare conservării urmelor până la sosirea polițiștilor rutieri din cadrul Poliției Municipiului Arad și au asigurat fluidizarea traficului în zona în care s-a produs accidentul.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.