„Vom primi înapoi ceva din trupul lui, nu ştim cât” DRAMA familiei studentului român care şi-a pierdut viaţa în AVIONUL DOBORÂT în Ucraina

„Vom primi înapoi ceva din trupul lui, nu ştim cât” DRAMA familiei studentului român care şi-a pierdut viaţa în AVIONUL DOBORÂT în Ucraina

Andrei Anghel avea 24 de ani şi era un student eminent al Facultăţii de Medicină din Cluj. Călătorea, împreună cu iubita lui Olga Ioppa, de naţionalitate germană, şi ea studentă la Cluj, şi urmau să participe la o conferinţă despre SIDA, în Australia.

Amândoi aveau 24 de ani şi tot viitorul în faţă. Asta până joi, la 16 şi 20 de minute, ora la care Boeingul 777 s-a prăbuşit în Ucraina, lovit de o rachetă lansată din zona de conflict.

Mama şi sora lui Andrei, care locuiesc în Canada, au oferit un interviu pentru Ştirile ProTV.

„Vom primi înapoi ceva din trupul lui, nu ştim cât. Unii sunt într-o formă mai bună, alţii sunt greu de identificat. Am vorbit cu mama Olgăi, ea aşteaptă să vină cineva să ia probe de ADN. Nu ştiu cum o să facă. Ne-au recomandat să nu mergem în Ucraina. Probabil şi dacă mergem, nu ne vor da voie să mergem acolo. Practic, nu avem ce face. E greu de spus, acum poţi spune că orice putea fi un semn. Andrei era răcit, i-aş fi putut spune să mai amâne…”, a spus mama lui Andrei.

Sora lui Andrei, Alexandra, a povestit că a vorbit cu fratele ei chiar înainte de a se îmbarca. „Era atât de entuziasmat de vacanţă. Era foarte bucuros. Era un om care iubea viaţa, voia să schimbe lumea şi de asta a ales să fie medic.

Tot nu-mi vine să cred că nu mai este. Era cel mai amuzant om pe care l-am cunoscut, putea să râdă de orice, în special de mine. E fratele meu mai mic, dar mereu eu am fost de fapt sora lui mai mică. Era un om minunat. Am aflat când un coleg de şcoala mi-a scris pe Facebook dacă ştiu, dacă ei erau în acel avion. Când am văzut ştirea la televizor am crezut că este vorba de celălalt avion malaysian…”, a declarat Alexandra.

„Te rog să ai grijă de tine! Te iubesc”, au fost ultimele cuvinte pe care Alexandra i le-a spus fratelui ei, potrivit City News Toronto.

Andrei Anghel va fi înmormântat în Canada, unde a crescut de când avea 8 ani.

Surse: ProTV, City News Toronto

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.