Zeci de ANGAJĂRI la Spitalul Judeţean. Care sunt condiţiile şi când e concursul

Zeci de ANGAJĂRI la Spitalul Judeţean. Care sunt condiţiile şi când e concursul

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad angajează zeci de persoane. Este vorba de infirmieri şi brancardieri, care vor fi angajaţi prin concurs.

Spitalul a anunţat scoaterea la concurs a 10 posturi de infirmier, 13 posturi de infirmier debutant şi doi brancardieri la Unitatea de Primire Urgențe.

Concursul se va desfaşura la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, str. Andrenyi Karoly, nr. 2 – 4, conform calendarelor afișate atât la sediul spitalului, cât și pe site-ul acestuia. Proba scrisă va avea loc în data de 29.03.2017 începând cu ora 9, iar interviul va avea loc în data de 10 aprilie 2017, începând cu orele 9, pentru posturile vacante pe perioadă nedeterminată.

Data limită de depunere a dosarelor este de 22 martie 2017, ora 13.

Secretariatul comisiei este asigurat de personal din cadrul Biroului Resurse Umane, tel. 0357/407.200, interior 277.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane al unităţii medicale, Arad, str. Andrenyi Karoly nr. 2 – 4, telefon 0357/407.200.

Care sunt cerinţele pentru a putea participa la concurs:

10 posturi de infirmier

Cerințe și condiții de participare:

– şcoală generală;

– curs de infirmiere organizat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România sau curs de infirmiere organizat de furnizori autorizaţi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale cu apobarea Ministerului Sănătăţii – Direcţia generală resurse umane şi certificare;

– concurs pentru ocuparea postului;

– 6 luni vechime în activitate.

13 posturi de infirmier debutant

Cerințe și condiții de participare:

– şcoală general;

– concurs pentru ocuparea postului.

2 posturi brancardier la Unitatea de primire urgențe

Cerințe și condiții de participare:

– școală generală

– concurs pentru ocuparea postului.

  1. infirmier fara vechime 7 martie, 2017, 4:31 pm

    Foarte destept cel care a compus textul” sase luni vechime” pentru infirmiere…UNDE SA FACA DUDUIE VECHIMEA? chiar nu gandeste nimeni in spitalul acela?

    Raspunde
    • daca face tematica tot aceeasi minte luminata care a compus conditiile e clar ca veti angaja NIMIC.Pierdeti banii degeaba cu anunturile!

      Raspunde
    • Din nou se pune accentul pe ce nu trebuie! Sunt curios cate posturi vor fi ocupate! Va recomand sa dati sanse tinerilor sa faca vechimea de care aveti nevoie. In calitate de tanar absolvent ma lovesc de cerinta asta! UNDE si CAND sa facem vechime in activitate. Mult succes!

      Raspunde
    • conditiile de participare se gasesc in ordinul1470/2011 emis de Ministerul Sanatatii

      Raspunde
  2. Incurajator…insa temativa va fi afisata….cand ?

    Raspunde
  3. Parca era vorba de 44 de posturi , printre care si de asist med si doctori!!!! Pana la concurs se evapora si astea anuntate, ca pana atunci se ocupa !!!!!!! ??

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.