Zeci de asociaţii de la blocuri au DATORII MARI la utilităţi. Toate au ACELAŞI ADMINISTRATOR!

Zeci de asociaţii de la blocuri au DATORII MARI la utilităţi. Toate au ACELAŞI ADMINISTRATOR!

Zeci de asociaţii de proprietari din Arad au acumulat datorii mari către furnizorii de utilităţi, unele fiind debranşate deja pentru neplata facturilor. Este vorba despre mai mult de 40 de asociaţii de proprietari, al căror administrator este Ştefan Lacsan, atrage atenţia Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative (ULAL) Arad, într-un comunicat de presă.

„În urma semnalelor primite la sediul ULAL de la mai multe asociaţii de proprietari confruntate cu probleme administrative, ne-am sesizat cu privire la situaţia apărută în condominiile respective”, se arată în comunicatul ULAL.

„Am fost contactaţi, inclusiv telefonic, de mai multe asociaţii care sunt administrate de domnul Lacsani Ştefan. Domnia sa admnistrează aproximativ 40 de condominii, unele dintre ele înregistrînd mai multe nereguli pe care ni le-au adus şi nouă la cunoştinţă şi în urma cărora s-a ajuns acum, în plină iarnă, până la debranşarea de la utilităţi. Ca urmare, recomandăm tuturor asociaţiilor administrate de domnul Lacsani Ştefan să îşi scoată extrasele de ROL de la toţi furnizorii de utilităţi şi să ne contacteze în cel mai scurt timp, pentru a defini situaţia reală a fiecărei asociaţii în parte. ULAL a primit situaţia asociaţilor cu restanţe la POLARIS S.A. şi CET Arad din care reiese că multe asociaţii administrate de domnul respectiv înregistrează datorii mari”, a declarat Dorina Lupşe, preşedintele ULAL Arad.

De cealaltă parte, contactat de newsar.ro, Ştefan Lacsan a recunoscut problemele cu care se confruntă asociaţiile de proprietari, punându-le pe seama locatarilor care au acumulat restanţe la plata cheltuielilor. „Am foarte mulţi restanţieri, cu datorii la cheltuielile de întreţinere”, a spus Ştefan Lacsan. Acesta speră ca situaţia să se rezolve în curând, pentru că restanţierii au fost daţi în judecată pentru recuperarea datoriilor. „I-am dat în judecată aproape pe toţi şi sper ca în 2-3 luni, în funcţie de cum se derulează lucrurile în instanţele de judecată, problemele să se rezolve”, a declarat Lacsan.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.