Zeci de gospodării din Baraţca şi Păuliş, FĂRĂ APĂ la robinete

Zeci de gospodării din Baraţca şi Păuliş, FĂRĂ APĂ la robinete

Compania de Apa Arad a anunţat că luni, 24 august 2015, în intervalul orar 8 – 15, furnizarea apei potabile va fi întreruptă parţial în localităţile Baraţca şi Păuliş.

„Întreruperea este necesară în vederea remedierii unei avarii la conducta de distribuţie apă potabilă DN 400 mm din azbociment, localizată pe DN7. Astfel, câte 50 de gospodării aflate în aria lucrărilor, din cele două localităţi vor fi afectate de această întrerupere”, precizează reprezentanţii companiei.

Aceştia menţionează că pe lângă disconfortul creat de această întrerupere, cetăţenii vor constata şi colorarea apei, cauzată de schimbarea sensului de curgere si presiune scăzută în momentul refurnizării. „Deoarece această perturbare nu va fi una de durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă, dorind să îi asigurăm că, în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent”, subliniază reprezentanţii Companiei de Apă Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.