Zeci de şoferi au rămas fără permis pentru că nu au acordat prioritate pietonilor

Zeci de şoferi au rămas fără permis pentru că nu au acordat prioritate pietonilor

Timp de două zile, poliţiştii rutieri arădeni au derulat o acţiune ce a avut drept scop respectarea acordării de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzi dar şi traversarea regulamentară a pietonilor.

Oamenii legii au dat 340 de amenzi şi au lăsat fără permis 34 de şoferi. „Pe parcursul acţiunii, care s-a derulat timp de două zile, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, echipele de control au urmărit atât depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate pietonilor, dar şi a pietonilor care traversează neregulamentar. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat aproximativ 340 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

De asemenea, şi pietonii care au traversat neregulamentar au fost vizaţi de poliţişti, 122 de persoane fiind sancţionate contravenţional.

  1. E cea mai simpla chestie: stai pe o trecere de pietoni ,lata de 20 de m ,ca cea de la catedrala ,inspre podul la Gradiste,se aduna 1-200 de masini si trece un pieton. Hop si politia,cu vigilenta ei traditionala.Logic ar fi sa ti se prezinte o fotografie cu evenimentul.Aiurea…!

    Raspunde
  2. pe strada cocorilor , sant acele statii ,de tramvai pe mijlocul drumului , acolo s-ar putea da o gramada de amenzi , soferi nu respecta legea si trec in voie in timp ce calatori urca sau coboara .
    HALLO . POLITIA RUTIERA SE AUDE ACOLO.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.