ZECI DE VICTIME după o ALUNECARE DE TEREN: Un oficial responsabil S-A SINUCIS (FOTO)

ZECI DE VICTIME după o ALUNECARE DE TEREN: Un oficial responsabil S-A SINUCIS (FOTO)

Șeful Biroului de Urbanism din districtul Guangming (China) s-a aruncat în gol, duminică, de pe o clădire, a anunțat poliția din Shenzhen. Gestul bărbatului vine în urma unei alunecări de teren ce s-a produs în data de 20 decembrie și a fost soldată cu zeci de victime.

O grămadă uriaşă de deşeuri din construcţii s-a prăbuşit, la acea dată, pe fondul ploilor torenţiale, peste un parc industrial din Guangming. O persoană a murit şi 75 au fost date dispărute, presupunându-se că și acestea au murit.

Alunecarea de teren este considerată în China dezastru creat de om, aşa că cei găsiţi responsabili sunt traşi la răspundere şi pot ajunge să plătească din greu.

Oficialul sinucigaș a fost identificat doar cu numele de Xu.

Nu se cunoaşte dacă bărbatul era anchetat cu privire la incident, cu toate că atribuţiile Biroului de Urbanism includ reglementarea şantierelor de construcţii.

alunecare teren 1

Excavators are seen during rescue operations at an industrial estate hit by a landslide in Shenzhen, Guangdong province, December 23, 2015. REUTERS/Kim Kyung-Hoon TPX IMAGES OF THE DAY

alunecare teren 3 alunecare teren

Tot duminică, proprietarul unei mine din provincia chineză Shandong s-a aruncat într-un puţ. Acesta s-ar fi sinucis în contextul în care se depun eforturi pentru scoaterea la suprafaţă a 17 muncitori rămaşi prinşi în mină la două zile după un accident soldat cu un mort.

Sursa: nbcnews.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.