Zi de ecologizare mâine, pentru arădeni! Două evenimente, același scop: un mediu mai CURAT. Participă și TU!

Zi de ecologizare mâine, pentru arădeni! Două evenimente, același scop: un mediu mai CURAT. Participă și TU!

După ce am anunțat că Luiza Mîrnea, împreună cu Claudiu Barbu, vor organiza un nou eveniment de ecologizare, care va avea loc în data de 9 iunie, de la ora 9:00, venim cu vești și mai bune! În aceeași zi se va desfășura tot o „curățenie generală”, însă la Pădurea Ceala.

Asociația Turistică Hoinarii Zărandului îi invită pe toți iubitorii de natură și pe toți cei care doresc un mediu mai curat, să participe la acțiunea de ecologizare care va avea loc mâine, de la ora 11:00. Participanții se vor întâlni la Centrul de Vizitare din Pădurea Ceala.

„Vă așteptăm cu voie bună și dornici de muncă, asigurăm mâncare și toate achipamentele necesare pentru colectarea deșeurilor”, spune organizatorul Nagy Arpad.

Acest eveniment de la Pădurea Ceala este realizat în colaborare cu Centrul Municipal de Cultură.

Deci nu uitați, mâine, 9 iunie, acțiune de ecologizare pe Malul Mureșului (mai multe informații găsiți aici: https://www.facebook.com/events/2339052622775258/) , iar de la ora 11:00 la Pădurea Ceala. Fiecare este liber să participe la care dorește, important este scopul final, și anume, un oraș mai curat!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.