Zilele Aradului: Pâine și circ oferite arădenilor

Zilele Aradului: Pâine și circ oferite arădenilor

A luat startul o nouă ediție a Zilelor Aradului. Încă un prilej de a cheltui aiurea banul public pentru manifestări de o calitate mai mult decât îndoielnică. Mai exact, pâine și circ oferite arădenilor, în speță alegătorilor cuminți ai falșilor liberali, se arată într-un comunicat de presă al ALDE Arad.

„Față de edițiile anterioare, stimabilii noștri edili s-au gândit să schimbe puțin tiparul tocit cu care ne-au obișnuit. Astfel că, în locul fumului de mititei și al acordurilor de muzică ieftină, au decretat acțiunea cu care, chipurile, urmează să rupă gura târgului: «Produs în Arad»! Poftim? Ce a mai rămas să producă Aradul în ziua de azi? Ați reușit, stimați conducători ai urbei noastre, să îl transformați într-un oraș slut, de nerecunoscut. Tot ce a fost specific Aradului de odinioară – cultură, sport, industrie ușoară, civilizație, curățenie, bun simț iar lista ar putea continua – a dispărut treptat sub mandatele unui personaj complet străin de spiritul cosmopolit al Micii Viene!”, se menționează în comunicat.

„Este suficient să subliniez că, în timp ce promovează inițiative de genul <<produs în Arad>>, autoritățile municipiului se străduie din răsputeri să desființeze una din ultimele piețe agroalimentare din Arad. Admit că actuala poziționare a pieței Catedralei nu este cea mai fericită cu putință. Problema este alta: că odată desființată, e greu de crezut că aceasta va fi reamplasată în imediata apropiere, așa cum este amăgită opinia publică. Cel mai probabil, se va întâmpla ceea ce s-a întâmplat cu stadioanele demolate din oraș: au dispărut pentru totdeauna, pentru a face loc complexelor comerciale atât de dragi primarului nostru. Producătorii locali nu pot fi sprijiniți prin acțiuni propagandistice ci înființându-se mai multe piețe agroalimentare, în fiecare cartier din Arad! Eliminarea puținelor piețe încă existente nu rezolvă problema! Din contră, o agravează. Ca să nu mai amintesc de așa-zisul monument al Marii Uniri, pentru care s-au cheltuit sume imense și care este o mostră de kitsch desăvârșit, fără nici o legătură cu Aradul cultural autentic. Pe fondul dezbaterii create în jurul acestuia, propunerea mea este organizarea unui referendum prin intermediul căruia arădenilor să li se ceară opinia cu privire la spațiul în care doresc amplasarea respectivului monument” – punctează Florin Galiș, președintele ALDE Arad.

Foto: Arhiva

  1. industria usoara si alimentara a dispa,rut din cauza guvernarii pesediste incepand cu iliiescu, nastase, ponta dragnea, ati falimentat si fraudat sistemul bancat , nastase a distrus fostele IAS-uri, statiuni de cercetare , fostele SMT-uri , ati desfintat invatamantul profesiona, ati distrus cooperatia de consum, ati falimentat micii mestesugsri

    Raspunde
  2. Cam agramat autorul comentariului de mai sus!
    Nume proprii scrise cu caractere mici,litere din cuvinte lipsă,virgulă la mijlocului unui cuvânt……Se impune o mai mare atenție la grafie.

    Raspunde
  3. vad ca doare comentariu unele nume proprii, trebuie scrise neaparat cu litere mici , nu crezi c-au facut mult rau POPORULUI ROMAN ?

    Raspunde
  4. ALDE trompeta de servici a iesit la atac , folosind mijloace specifice pentru ei ca dezinformarea , manipularea si ce este mai specific pentru ei mint de ingheata apele

    Raspunde
  5. de circurile organizate de ciuma rosie, nu ne povestesti nimic , voi aveti voie la voi sunt intruniri tovarasesti

    Raspunde
  6. Rezolvati problema pasapoartelor, rade o Europa intreaga de noi a vaccinurilor ,a manualelor scolare, ascolilor, apensiilor mici , mor oamenii de foame si de lipsa asistentei medicale, va critica la sedinta inclusiv premierul Tudose, dupa ce rezolvati macar aceste probleme , ATUNCI PUTETI VORBI,

    Raspunde
  7. Mafia pedelaco-penelista mai arunca si amarastenilor cate-o sarbatoare, cica. Tot pe banii fraierilor pe care i-a jefuit pan’ la os.

    Raspunde
  8. Buna ziua, Din pacate orasul este intr-o moarte clinica. Cine nu recunoaste este un fariseu. Problema principala a aradenilor sunt politicienii de f. f. slaba calitate, cu exceptii minore.

    Raspunde
  9. Domnu, care scrie articole copy paste, ne spui cum ati falimentat SANEVITUL ?, cum a decurs afacerea , nu mai alta intrebare.

    Raspunde
  10. Al dracului sa fie toti politicienii care conduc Aradul.Tot felul de vinituri,analfabeti ,agramati cu studii facute la universitatile europene,mondiale,galactice si intergalactice din Metropola Arad, cu filiale la Sebis, Carei ,etc.

    Raspunde
  11. Adevaratii liberali nu sunt slugi ale CIUMII TROSII, domnule AGAMITA DANDANACHE.Voi nu mai aveti de mult identitate politica, v-ati vandut pentru un blid de linte

    Raspunde
  12. ALDE este un hibrid nereusit, incolor , inodor si insipid, dau mult din labute si bolboresesc ceva incoerent

    Raspunde
  13. ALDE este pe cale de disparitie in frunte cu galis si calimente.

    Raspunde
  14. ALDE est singurul partid liberal!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.